@mehmetemir hocam teşekkür ederim cevap verdiğiniz için daha önceki Senelerden elimde konsensus kitapları var iki ciltlik 2016 basım hocam onları DHA önceden çözmüştüm şimdide de bakıyorum anayasa ve idare hukuku dışındakilere Yen'i çıkan konsensüs kitapları gerçekten çok pahalı idari yargı dan sınava hazırlanıyorum hocam kitap alıcam soru bankası ne alıcağıöı karar veremedim monopol idari yargı soru bankası çıkar insh yakın zaman da o kitabi alırım teşekkür ederim hocam yardımız İçin bir şey DHA sorsam dönüşüm çıkmiş sorular diye bir kitabı var onu önerirmişsiniz acaba ?
kübra tezel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir tam hocam teşekkür ederim
-
@mehmetemir merhaba hocam bana da gönderebilirmisiniz notları kubratezel_37@hotmail.com teşekkür ederim
kübra tezel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@harmenihas Hocam bn ilk defa giricem de sınava ÖSYM sitesinde başvururken ticaret hukuku ve muhasebe diye seçenekler var bn kamu yönetimi mezunuyum hangisini seçmen gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ?
-
@mehmetemir merhaba hocam bana da gönderebilirmisiniz notları kubratezel_37@hotmail.com teşekkür ederim
-
@sena_25 anladım çok teşekkür ederim hocam
-
@mehmetemir tam hocam teşekkür ederim
-
@mehmetemir tam hocam sizin Öner'iniz idari yargı sınavı İçin monopol soru bankası mı ?
-
@mehmetemir hocam teşekkür ederim cevap verdiğiniz için daha önceki Senelerden elimde konsensus kitapları var iki ciltlik 2016 basım hocam onları DHA önceden çözmüştüm şimdide de bakıyorum anayasa ve idare hukuku dışındakilere Yen'i çıkan konsensüs kitapları gerçekten çok pahalı idari yargı dan sınava hazırlanıyorum hocam kitap alıcam soru bankası ne alıcağıöı karar veremedim monopol idari yargı soru bankası çıkar insh yakın zaman da o kitabi alırım teşekkür ederim hocam yardımız İçin bir şey DHA sorsam dönüşüm çıkmiş sorular diye bir kitabı var onu önerirmişsiniz acaba ?
-
@mehmetemir iyi akşamlar hocam lütfen bna soru bankası bir kitabı önerisinde Bulunabilirsiniz?
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi ***
- *doğru yanlışı götürecek mi yâni hocam **