TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. MartinEden
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

MartinEden

@MartinEden

4
    İtibar
    579
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

MartinEden Takip etme Takip Et

MartinEden tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Meslek Tanıtımı: Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı

@lebowski Meslek Tanıtımı: Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı içinde söyledi:

@Antimülakat umarım sınav açılır da tercih aşamasına kadar gelirsiniz.ben kendi yaptığım hatalara başkaları düşmesin diye uyarmak istedim arkadaşlar

bende bir belediyede mhuy olarak arkadaşın söylediklerini katılıyorum. daha ilave edilebilir ama gerek yok 3-5 kuruş sdt almak için huzurunuzdan olmayın. o kadar emek vermişsiniz bunun değerinin bilinmeyeceği belediyelerde emeğinizi heba etmeyin.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MartinEden

@lebowski sgk denetmenliğini kazandım kardeşim istediğim illerden biri gelirse gideceğim. maaş düşecek ama zerre kadar umrumda değil.

bi de cidden dediğin gibi insanlar yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri. uzaktan farklı görünüyor bazı şeyler. belki ilerde bu sayfayı okuyup ona göre tercih yapacak birileri vardır. yazmayın kardeşim belediye yazık etmeyin kendinize.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MartinEden
    • RE: Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Meslek Tanıtımı

@paretowilfredo Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Meslek Tanıtımı içinde söyledi:

@dgcan Beklemedeyiz

hocam birleşme mi olacak yoksa özlük hakları mı düzeltilecek bu konuda bir duyumunuz var mıydı?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MartinEden

MartinEden tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Meslek Tanıtımı

@paretowilfredo Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Meslek Tanıtımı içinde söyledi:

@dgcan Beklemedeyiz

hocam birleşme mi olacak yoksa özlük hakları mı düzeltilecek bu konuda bir duyumunuz var mıydı?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MartinEden
    • RE: MESLEK TANITIMI: MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI

@momer MESLEK TANITIMI: MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI içinde söyledi:

Acaba kurumlara giriş nasil olmaktadır. Yani bütçe mali kontrole masaka yada milli emlaka girisler nasil olmaktadır.

Bende merak ediyorum bunu

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MartinEden

@lebowski sgk denetmenliğini kazandım kardeşim istediğim illerden biri gelirse gideceğim. maaş düşecek ama zerre kadar umrumda değil.

bi de cidden dediğin gibi insanlar yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri. uzaktan farklı görünüyor bazı şeyler. belki ilerde bu sayfayı okuyup ona göre tercih yapacak birileri vardır. yazmayın kardeşim belediye yazık etmeyin kendinize.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MartinEden

@lebowski Meslek Tanıtımı: Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı içinde söyledi:

@Antimülakat umarım sınav açılır da tercih aşamasına kadar gelirsiniz.ben kendi yaptığım hatalara başkaları düşmesin diye uyarmak istedim arkadaşlar

bende bir belediyede mhuy olarak arkadaşın söylediklerini katılıyorum. daha ilave edilebilir ama gerek yok 3-5 kuruş sdt almak için huzurunuzdan olmayın. o kadar emek vermişsiniz bunun değerinin bilinmeyeceği belediyelerde emeğinizi heba etmeyin.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      MartinEden