11.promosyonu bekleyen biri olarak buradayım, sizler ne kadar heyecanla, stresle bekliyorsaniz emin olun aynı heyecan ve stresle biz de bu sürecin bitmesini bekliyoruz...
Toplu bir şekilde yazalım diyorsanız varım, Cbaskanligi dahil arayalım diyorsanız varım. Bir şeyler yapalım yeter ki.
sancaktar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 11.Promosyon SGK Hk.
Bugünkü etkinlik için herkesin eline sağlık... Hayırlı kandiller hayırlı geceler dostlar
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Anket analizime göre 84.01 de kapatacak...
-
SGK geçen ay yayımlanan stratejik planda en az 10yerde denetmen sayısının azlığına dikkat çekilmiş. Alınacak önlemler için personel daire başkanlığına denetmen sayısını artırma hedefi verilmiş. Stratejik planı okuduğumda ümitlendim açıkçası.
-
İlgoc sonuçları açıklandıktan sonra sgk da yeni ilan için etkinlik yapalım arkadaşlar
-
Etkinlik için iibf linin genel desteğine ihtiyacımız var
-
Üstadim @paretowilfredo , ilan konusunda bir gelişme var mıdır acaba
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
P23/40/42/47 için anket. Lütfen katılım sağlayalım. Teşekkürler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bizi bu hale getirenlerden Allah sorsun başka bişey demiyorum artık, bitirdiniz bizi
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Üstad 11.promosyon gelir mi ne dersiniz @paretowilfredo
sancaktar tarafından gönderilen son iletiler
-
Üstadim @paretowilfredo , ilan konusunda bir gelişme var mıdır acaba
-
Bu konu başlığını açtığımızda hayal etmek için bile çok erkendi. Artık 10.promosyon asillerinin atamaları tamamlandı ve yeni ilan için etkinlik yaptığımız zamanlara geldik çok şükür. Umarım diğer bakanlıklar gibi 1495 adet kadro izninin atama detayı kamuoyu ile paylaşılır. İlan gelirse p42-86,0 puanla başvuracağım. Herkes için hayırlısını diliyorum. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. İnşallah ilan süratle gelir.
-
Bugünkü etkinlik için herkesin eline sağlık... Hayırlı kandiller hayırlı geceler dostlar
-
Ben de sırf bu etkinlik için hesap açtım destek verdim
-
Bugün 19.00daki etkinliğe katılım sağlayalım lütfen
-
@Müşrif bugünki görüşmenizden güzel haberler gelmesini temenni ediyorum