@antimülakat teşekkür ediyorum cevabınız için ayrıca konu ve çalışmanız için de tesekkürler gayet aydınlatıcı bir konu başlığı olmuş
Abba58 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Merkezi Atama Taban Puanları 2018
-
RE: PTT 2018/1 Sınav Sonuçları Açıklandı
@duyguuu37 hayırlısı olsun hocam yapacak bişey yok
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@zrtpn28 Elenme durumu olmaz hocam merak etmeyin. Zaten neye göre eleyecekler ki kendileri yazmıştı doğru veya yanlış yoktur sadece size en yakın gelen şıkkı en kısa sürede işaretlemeye çalışın diye
-
@sultanmerve Edirne,Çankırı ve Niğde bildiklerim
Abba58 tarafından gönderilen son iletiler
-
@sultanmerve Edirne,Çankırı ve Niğde bildiklerim
-
@peteriscaribus Gişe hocam bölüm olarak pazarlamada gördüm bankacılık da.
-
Çağırılanlar hatta çalışmaya başlayanlar bile olmuş. Yavaş yavaş herkese haber gider yakında
-
@zrtpn28 Elenme durumu olmaz hocam merak etmeyin. Zaten neye göre eleyecekler ki kendileri yazmıştı doğru veya yanlış yoktur sadece size en yakın gelen şıkkı en kısa sürede işaretlemeye çalışın diye
-
@kun üzüldüm gerçekten hocam haklısınız Allah hakkınızda hayırlısını versin
-
@kun 94,9 puanla yedekte misiniz hocam yazık olmuş cidden
-
RE: Ptt psikometrik inceleme
@klopp rica ederim hocam rahat olun bi sıkıntı yaşamayız inşallah
-
@duyguuu37 size bahsettigim grupta söylediler hocam nerde yapacakları da belli değil zaten gazisem yapmayackmis ama onlar aciklamislar
-
@duyguuu37 Sözlü ve yazılı olacağı söyleniyor hocam. Sözlü kısmı diksiyon için yazılı kısmı da sizin dediğiniz gibi olacakmış çok bi problem olmayacağı rahat olup tutarlı cevaplar vermemiz gerektiğini tavsiye ediyorlar
-
@tceozkn Herhangi bir elenme durumu söz konusu olmaz diyorlar hocam daha çok bizim kişiliğimizi ölçmeye yönelik bi test olacakmış aynı soruları farklı şekillerde sorup tutarlı cevaplar verip vermediğimiz ölçülecekmiş