Arkadaşlar iibfli olmak şanstır kıymetini bilelim. Hakim, kaymakam, müfettiş, denetçi, uzman olabiliyorsunuz. Hukuk harici başka hangi bölümde böyle bir şans var? 2016'dan beri ilanları takip ediyorum. 50'ye yakın ilan geldi. Gerçi bir çoğu YDS istiyor. Ama kariyer meslek grubunda da YDS istemesi normal değil mi? Bence guy, dguy gibi ilanları aylarca bekleyeceğinize YDS çalışın ihtimalinizi arttırın. Arkadaş tavsiyesi... Ayrıca bir ay yeterince makul bir süre. Diğer kurumların alımlarını da inceleyin. Birkaç kurum dışında bir ayın altında açıklayan kurum yok. GİB dışında da kurumlar, ilanlar var. Azıcık dış dünyaya açılın. Kendinizi geliştirin, İngilizce öğrenin, vizyonunuz geniş olsun. Yoksa ilan da var sınav da var. Kimse yok demesin.
turinturambar
@turinturambar
turinturambar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
turinturambar tarafından gönderilen son iletiler
-
10 ay bekledim ben 10 ay. Biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu. Ama 1 ayda siz bu hale geldiyseniz 10 ay bekleyenler ne yapsın? Şükredin halinize...
-
Ben olsam 3 ay daha açıklamam. Bir ay makul bir süre bu kadar olay yaratmanın bir anlamı yok
-
Arkadaşlar daha bir ay yeni dolmuşken bu kadar kargaşa yaratmayalım. Uygun görüldüğünde açıklanır. Aylarca sınav, mülakat sonucu bekleyenler var. Onlar sakince usul usul beklerken bu aceleniz neden?
-
Arkadaşlar dguyda 3 sene içinde 70 alma zorunluluğu, tez yazma, uzmanlık sınavı vs. var mı?
-
YDS'ye girecek var mı arkadaşlar?
-
@antoniogramsci özelde iş bulabiliyor mu? ahahaha çok komik
-
@antoniogramsci yüzde 10 kötü bir sayı mı? hangi bölümde yüzde 10 oranı var? gıda mühendisliğinde jeoloji mühendisliğinde vs. bu sayı on binde bir. Üniversite sınavında aldığın puana göre çok iyi bir seçimdir iibf. Ayrıca alan sınavına girenlerin yarısı çalışmadan giriyor.
-
Arkadaşlar iibfli olmak şanstır kıymetini bilelim. Hakim, kaymakam, müfettiş, denetçi, uzman olabiliyorsunuz. Hukuk harici başka hangi bölümde böyle bir şans var? 2016'dan beri ilanları takip ediyorum. 50'ye yakın ilan geldi. Gerçi bir çoğu YDS istiyor. Ama kariyer meslek grubunda da YDS istemesi normal değil mi? Bence guy, dguy gibi ilanları aylarca bekleyeceğinize YDS çalışın ihtimalinizi arttırın. Arkadaş tavsiyesi... Ayrıca bir ay yeterince makul bir süre. Diğer kurumların alımlarını da inceleyin. Birkaç kurum dışında bir ayın altında açıklayan kurum yok. GİB dışında da kurumlar, ilanlar var. Azıcık dış dünyaya açılın. Kendinizi geliştirin, İngilizce öğrenin, vizyonunuz geniş olsun. Yoksa ilan da var sınav da var. Kimse yok demesin.