arkadaşlar siz daha ne gibi bir duyum bekliyorsunuz. İnanılır gibi değil. Arkadaşımıza danışmanın kalemi herkese söyleyebilirsiniz en geç p.tesi demiş. Siz hala duyum peşindesiniz. Gerçekten anlamıyorum!
nwsenior tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar ben de kendi adıma bir şey söyleyeyim. 1 ay kuralına uyacaklarını düşündüm olmadı. Daha sonra ay sonunu bekleyelim dediler olmadı. Şimdi ise eylül ayı içinde diyorlar ve bunu bakanlık danışman veya sekreteri söylüyor. A kişisi söylese de inanırdım. Eylül olmadı ekim kesin deseler ona da inanırım. Çünkü elimizde beklemekten başka bir şey kalmadı. Pozitif düşünmek her zaman güç olan ben negatif düşünerek kolaya kaçmak istemiyorum. Umarım eylül duyumu boşa çıkmaz.
-
arkadaşlar bakanın danışmanı bu ay sonuna kadar açıklanacağını söyledi. numarası budur: 0312 296 58 41. lütfen arayalım. darlamadan kibarca sizde bilgi alın.
-
Arkadaşlar bu durumlar herkesin moralini çok bozdu. Duyum felan soruyoruz ama bakan danışmanının kalemi eylül ayı için çok kesin konuşuyor. Bu şuana kadar görülmeyen bir açıklama. Kendi düşüncem lütfen eylül sonuna kadar birbirimize sataşmadan sonucu bekleyelim.
-
@paretowilfredo hocam linç etmesinler diye sen de duyumu paylaşmıyorsan biz napalım? Dava varsa ve konuyu biliyorsan, ki bildiğini belirtmişsin aydıtlat bizi de bilelim nedir ne değildir.
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
https://aybu.edu.tr/gpm/contents/files/S_S_S_pdf.pdf
Aklında soru olan arkadaşlar için belki yardımcı olur.
-
kurumu aramanın yanında bir de bakan hanım 2 tweet atmış arkadaşlar lütfen altına yorum olarak kendimizi hatırlatalım. twit atan arkadaşların yorumlarını begenelim ve retweet yapalım. böylece yorumlarımız üst kısımda görünür.
-
https://twitter.com/ZehraZumrutS/status/1169156602433286149
https://twitter.com/aysekardass/status/1169190856567480320arkadaşlar tweetlerin altına yorum yapalım ve yapılan yorumları beğenip retweet yapalım lütfen
-
arkadaşlar lütfen tweet atalım çok az kişiyiz.
-
@olursaolur evet dikkatimden kaçmış haklısın.
nwsenior tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlar siz daha ne gibi bir duyum bekliyorsunuz. İnanılır gibi değil. Arkadaşımıza danışmanın kalemi herkese söyleyebilirsiniz en geç p.tesi demiş. Siz hala duyum peşindesiniz. Gerçekten anlamıyorum!
-
o zaman yarın kendimizi hatırlatalım da pazartesine kalmasın arkadaşlar. yarın twitterdan etkinlik yapalım bence.
-
Arkadaşlar bu durumlar herkesin moralini çok bozdu. Duyum felan soruyoruz ama bakan danışmanının kalemi eylül ayı için çok kesin konuşuyor. Bu şuana kadar görülmeyen bir açıklama. Kendi düşüncem lütfen eylül sonuna kadar birbirimize sataşmadan sonucu bekleyelim.
-
yine memurlar.net haber yapmış acaba açıklama mı geliyor?
-
SGK BEY napıyorsunuz
-
arkadaşlar bu tweet yanlışlıkla atılacak gibi değil.
YAKLAŞIYOR YAKLAŞMAKTA OLAN.
-
@rosecity hepsi aynı anda açıklanacaksa dediğiniz doğru olabilir.
-
arkadaşlar ikisi de bizim için hayırlı. feragatlar olur daha fazla kişiye iş imkanı sağlanabilir.
-
@paretowilfredo hocam soru sormak ne zaman sui-zan ( kötü niyet demekmiş sayenizde öğrendim sağolun ) oldu? Şu ana kadar dava ile ilgili ilk defa konuştunuz ve haklı da bulmuşşunuz. İnsan merak ediyor. Neyse bilgiler için sağolun. İyi akşamlar.
-
@paretowilfredo hocam bize söylemeyi mi değer görmüyorsunuz konuyu mu değersiz buluyorsunuz ? Ayrıca değer görmediğiniz şey için bence haklı gibi bir vurgu da yapmışsınız.