arkadaş benim gibi gayesiz birini bile bezdirdiler insan kazanamadığını bildiği sınav sonucunu merak eder mi arkadaş, ben artık ediyorum
meryüs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
RE: 2016 ALES Sonbahar Sınavı Hakkındaki Değerlendirmeler...
@hayatım-sınav yalnız olmadığıma sevindim bende sabır yaptım, hakkımızda hayırlısı sözel 1 son mantık sorusu gerçekten beyin yakıcı cinstendi çareyi boş bırakmakta buldum. İlk kez girdim ve düşündüğümden daha zorlayıcı bir deneyim oldu benim için, beklentiler yine yerlerde...
-
RE: WhatsApp Durumlarınız
Geçmiş ve gelecek yoktur, sozsuz bir şimdi vardır.
meryüs tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: WhatsApp Durumlarınız
Geçmiş ve gelecek yoktur, sozsuz bir şimdi vardır.
-
RE: 2016 ALES Sonbahar Sınavı Hakkındaki Değerlendirmeler...
@hayatım-sınav yalnız olmadığıma sevindim bende sabır yaptım, hakkımızda hayırlısı sözel 1 son mantık sorusu gerçekten beyin yakıcı cinstendi çareyi boş bırakmakta buldum. İlk kez girdim ve düşündüğümden daha zorlayıcı bir deneyim oldu benim için, beklentiler yine yerlerde...
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
arkadaş benim gibi gayesiz birini bile bezdirdiler insan kazanamadığını bildiği sınav sonucunu merak eder mi arkadaş, ben artık ediyorum
-
Öncelikle umarım sizin dediğiniz gibi bugun açıklanır lakin, eğer mülakatlar söylendiği üzere ocak-şubat ayı gibi yapılacaksa bu ayıda gözden çıkarmakta fayda var, sonuçlar ile mülakatın arasını fazla açmadan karambole getirecekler gibi geliyor bana hadi hayırlısı kafalar berrak beklemeye devam.