TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. meryüs
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

meryüs

@meryüs

10
    İtibar
    399
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

meryüs Takip etme Takip Et

meryüs tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi

arkadaş benim gibi gayesiz birini bile bezdirdiler insan kazanamadığını bildiği sınav sonucunu merak eder mi arkadaş, ben artık ediyorum 😄

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      meryüs
    • RE: 2016 ALES Sonbahar Sınavı Hakkındaki Değerlendirmeler...

@hayatım-sınav yalnız olmadığıma sevindim bende sabır yaptım, hakkımızda hayırlısı 😄 sözel 1 son mantık sorusu gerçekten beyin yakıcı cinstendi çareyi boş bırakmakta buldum. İlk kez girdim ve düşündüğümden daha zorlayıcı bir deneyim oldu benim için, beklentiler yine yerlerde...

ALES içinde yayımlandı
      M
      meryüs
    • RE: WhatsApp Durumlarınız

Geçmiş ve gelecek yoktur, sozsuz bir şimdi vardır. 😉

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      meryüs

meryüs tarafından gönderilen son iletiler

• RE: WhatsApp Durumlarınız

Geçmiş ve gelecek yoktur, sozsuz bir şimdi vardır. 😉

DİĞER içinde yayımlandı
      M
      meryüs
    • RE: 2016 ALES Sonbahar Sınavı Hakkındaki Değerlendirmeler...

@hayatım-sınav yalnız olmadığıma sevindim bende sabır yaptım, hakkımızda hayırlısı 😄 sözel 1 son mantık sorusu gerçekten beyin yakıcı cinstendi çareyi boş bırakmakta buldum. İlk kez girdim ve düşündüğümden daha zorlayıcı bir deneyim oldu benim için, beklentiler yine yerlerde...

ALES içinde yayımlandı
      M
      meryüs
    • RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi

arkadaş benim gibi gayesiz birini bile bezdirdiler insan kazanamadığını bildiği sınav sonucunu merak eder mi arkadaş, ben artık ediyorum 😄

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      meryüs

Öncelikle umarım sizin dediğiniz gibi bugun açıklanır lakin, eğer mülakatlar söylendiği üzere ocak-şubat ayı gibi yapılacaksa bu ayıda gözden çıkarmakta fayda var, sonuçlar ile mülakatın arasını fazla açmadan karambole getirecekler gibi geliyor bana hadi hayırlısı kafalar berrak beklemeye devam.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      meryüs