@Antimülakat dogru söylüyorsunuz hocam tavsiyelerde bu yönde geldi hep bilgiler tazeyken tekrar ydsye başlacagım önümüzde 2 tane sınav var. teşekkür ederim inşallah ydsyi halledip kpss sorularımla tekrar dönebilirim
academiculuscu
@academiculuscu
academiculuscu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
RE: 2019 KPSS Sonuçları
sayın hocalarım bu yıl uluslarası ilişkilerden mezun oldum ankarada dershane arastırması yapıyorum yardımcı olabilir misiniz? alandan hazırlanacagım cift yıl oldugu için b grubunada agırlık vermek istiyorum. mesajları okudukça ümidimde kesilmiyor değil allah yardımcınız olsun
academiculuscu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Güncel Ankara Dershane önerileri
bende suan baskent kariyer düşünüyorum grupta daha önce giden var mı hoca kadrosu arastırmlarıma göre iyi. tabi hoacalrımın dediği gibi işin çoğu bizde bitiyor dershane bir yere kadar. ama ilk yıl ve tecrübesiz olduğumuz için bu durum bende strest yaratıyor
-
RE: ankarada kpss alan için dershane tavsiyesi
doğru söylüyorsunuz hocam işin büyük kısmı bende bitiyor. çok çalışacağım bir sene beni bekliyor sağolun hocam
-
RE: ankarada kpss alan için dershane tavsiyesi
hocam bu sene uluslararası ilişkilerden mezun oldum. alan bilgim hiç yok. bir kaç kişiden başkent kariyer tavsiyesi aldım bilen hocalarıma danısmak istedim
-
ankarada kpss alan için dershane tavsiyesi
ankarada kpss alan için dershane tavsiyesi
-
RE: 2019 KPSS Sonuçları
sayın hocalarım bu yıl uluslarası ilişkilerden mezun oldum ankarada dershane arastırması yapıyorum yardımcı olabilir misiniz? alandan hazırlanacagım cift yıl oldugu için b grubunada agırlık vermek istiyorum. mesajları okudukça ümidimde kesilmiyor değil allah yardımcınız olsun
-
RE: ANKARA KPSSS KURS ONERILERI
hocam bu yıl için bende araştırıyorum başkent kariyeri tavsiye eden çok oldu ama gidip konuşamadım
-
@Antimülakat dogru söylüyorsunuz hocam tavsiyelerde bu yönde geldi hep bilgiler tazeyken tekrar ydsye başlacagım önümüzde 2 tane sınav var. teşekkür ederim inşallah ydsyi halledip kpss sorularımla tekrar dönebilirim
-
@Antimülakat hocam öncelikli hedefim bölümümle akalı bir iş yapabilmem tanıdığım bir kaç kişi il göçü tercih etti bu bölümde ama ben merkezde ve imkanlarının daha iyi olmuş olmasından dolayı merkez göçü çok istiyorum yurtdışı ve akademik olarak bence önü daha açık. hedefim bu doğrultuda tabi bölüm olarak kısıtlı alım söz konusu bu hayli kafa karıştırıyor.
-
@Alageyik08 hocam uzun ve acıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim
bu yolda dogru karar verdiğimi düşünüyorum ve hiç vakıt kaybetmeden ydsye tekrar başlayacagım. sizide tebrik ederim inşallah güzel sonuçlar alıp istediğiniz yerlerde olursunuz. yds için bir tavsiyeniz var mı?
-
@rootofallevil hocam iyi olmasa bir alt yapı yaptım nisan ydsde 50 almıştım yökdilden 70 biraz üstüne gidip hedefim de ydsden 70i görebilmek kurum sınavları için göç uzman yardımcılığını çok istiyorum ama böyle bir ortamda çokta seçenek kalmıyor. hiç vakıt kaybetme kpss çalış diyen çok fazla insan var. cevabınız için tesekkurler