@james-buchanan burası kaç bin kişilik bir forum herkes bilgi alışverişi ve yardımlaşma yapıyor yoksa neden forum sitelerine üye olalım? ben de her girdiğimde "geceye bir söz şiir bırak:)" , "fenerbahçe", "tesbit mi, tespit mi" gibi başlıklarla karşılaşıyorum ama bunları açıp bakmıyorum şikayet de etmiyorum forum ve ahlak kuralları çerçevesinde herkes istediği paylaşımı yapar siz de sadece sizi ilgilendiren başlıklara bakarsanız sorun yaşamazsınız.
wilsonrules
@wilsonrules
wilsonrules tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hayırlı olsun, kota mevzusunun kalkması lehimize olmuş gibi görünüyor
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, olumsuz sonuçlanan arkadaşlar için de daha iyi yerlerin nasip olmasını dilerim...
Kazanan arkadaşların oluşturduğu whatsapp grubu varsa grup linkini ulaştırabilir misiniz
wilsonrules tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Sınav yeri hakkında tahmini olan var mı? Geçmiş yıllarda nerede yapılıyordu? Günübirlik geleceğim otogar mesafesini planlamak için soruyorum..
-
@gameover tamamdır o halde teşekkürler
-
Misafirhaneye bugün giden arkadaşlar varsa binaya kızılaydan en kolay ulaşım yolunu nasıl sağlayabilirim metro veya otobüs ile, haritadan ivedik metro durağı yakın görünüyor ama emin olamadım
-
@ebit tebrik telefonu derken hocam? Eğitimle ilgili bilgilendirme telefonu mu kastettiğiniz?
-
@ymerecak ziraat uzmanlık hocam
-
@lifeislife1 beni arayan kişi mailin önümüzdeki birkaç gün içinde geleceğini, gereksiz e-posta kısmına da düşme ihtimali olabileceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde mail hala gelmediyse aradıkları numaradan geri dönüş yapıp bu durumu bildirmemiz gerekiyormuş.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, olumsuz sonuçlanan arkadaşlar için de daha iyi yerlerin nasip olmasını dilerim...
Kazanan arkadaşların oluşturduğu whatsapp grubu varsa grup linkini ulaştırabilir misiniz -
@james-buchanan burası kaç bin kişilik bir forum herkes bilgi alışverişi ve yardımlaşma yapıyor yoksa neden forum sitelerine üye olalım? ben de her girdiğimde "geceye bir söz şiir bırak:)" , "fenerbahçe", "tesbit mi, tespit mi" gibi başlıklarla karşılaşıyorum ama bunları açıp bakmıyorum şikayet de etmiyorum forum ve ahlak kuralları çerçevesinde herkes istediği paylaşımı yapar siz de sadece sizi ilgilendiren başlıklara bakarsanız sorun yaşamazsınız.
-
arkadaşlar, mülakatta sizce saçlar düz fön mü yoksa toplu(hafif ensede topuz) mu olması daha uygun. mülakata girmiş çıkmış olan arkadaşların gözlemleri neler bu konuda? basit bi soru olduysa kusura bakmayın ilk mülakatım olacak saç konusunu nasıl yapmalı bi türlü karar veremedim :))
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hayırlı olsun, kota mevzusunun kalkması lehimize olmuş gibi görünüyor