Arkadaşlar bu kurumda taşınma yardımı vs yok mu ya da ilk maaşın çift yatması gibi diğer kurumların hepsinde var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
yelizaktay tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Aynen ek bi ücret ödenmez yazıyor hiç kimse göreve başlamadı mı en azından sözleşmede ne yazıyor Bilgi verseler ama tahminim bu fiyatlar olacak gibi
-
Örnek sözleşmedeki ücretler mi geçerli başlayanlar yazarsa eğer
-
En geç ne zaman işe başlayabiliriz arkadaşlar
-
arkadaşlar atama onayı hala neden yayınlanmadı bilen var mı ben aramıştım Pazartesi bu hafta yayınlanır dediler ama hafta bitmek üzere arayanlar var mı bunun için ??
-
@mhmt4228 sözleşmeli büro personeli için geçerli
-
Bende aradım arkadaşlar maaş 3000 bin civarında dedi ek Yok yolluk yok dedii bu hafta atama onayı gelecek dedi
-
@kids çok az ya zaten ev kiraları olmuş 900-1500 arası Van için konuşuyorum bize ne Kalacak Doğu diye maaş artışı da Yok ek 5000 de Yok o zaman
-
Hocam ben Kayseri adliyesinde katiplik sınavına girdim bu hafta açıklanır eğer kazanırsam sizce Adalet Bakanlığında katip olmak mı il ticarette büro personeli olmak mı hangisini önerirsiniz katiplk olursa kendi memleketimde olacağım il ticarette Van dayım ikisinin çalışma koşulları ve maaşları ayni mı bilginiz varsa veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim @Antimülakat
-
Hocam bundan sonraki aşamalar için Bilgi verebilir misiniz yanı tahminen ne zaman işe başlarız,ne zaman sözleşme imzalarız ve eğitime hemen mi gideriz yoksa çalışırken mi gidiyoruz @Antimülakat