TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. vedat
    V
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

vedat

@vedat

3
    İtibar
    522
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

vedat Takip etme Takip Et

vedat tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi

2012 deki listede diyarbakır iç kontrolör yardımcılığı mülakatına tek kişi çağrılmış.... dikkatimi çekti....acaba o kişiden başka tercih eden olmadığı için mi tek kişi çağrıldı...yani doğu illeri için yok denecek kadar az mı tercih yapılıyor????

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat
    • RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi

JAPONYA da yaşasaydık bu sınavı düzenlemekle görevli sorumluların harakiri yapmaları lazımdı.. ayıptır günahtır...azıcık sorumluluğunuzun gerektirdiği gibi davranın....sanki klasik sınav yaptılar milleti.....tövbe yarabbim ya......

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

ARAYAN OLDU MU DİYE SORAN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTİYORSUNUZ? KAZANANLARI TELDEN Mİ ARIYORLAR YOKSA :S

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

vedat tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI

@davidricardo KAÇ PUAN YAPTIN TAM OLARAK?

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

ARKADAŞLAR CEVAPLAR YAYINLANMAYACAK MI BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLSUN LÜTFEN..419.UNCU OLMUŞUM. BEN BAYAĞI İYİ BEKLİYORDUM 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

hangi cevapları kabul ettiklerini yayınlayacaklar mı cevaplarımdan emindim beklentilerimin çok altında geldi sonuçlar

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

@Elif-Kaya elif her bölüm içim sorulan soruların en az yarısını doğru cevaplaman gerekiyordu genel kültür genel yetenekte en az 30 ingilizcede en az 30 alanda en az 60 yapman gerekiyordu

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

sınavı kazanan kazanmayan arkadaşlar lütfen net sayılarınızı yazar mısınız????

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

ben sınav kağıdımı görücem genel kültür genel yetenek 46 ingilizce 31 alan 47 benim en iyi alan geçmişti.....

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

uzman yardımcılığı ve iibf hukuk vs. fakültelerinden mezun olanlar için iç kontrölörlük yadımcılığı vardı. ikisi için başvuruda bulunanlar her biri için 1 il seçiyordu. yani 2 il tercih ettiler

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

TUBA ERBAY VE İSMAİL İNSANI MUAMMADA BIRAKIYORSUNUZ? SİZİ ARAYAN OLDU MU NE DEMEK? SANKİ SİZİ ARADILAR VE KAZANANLARI TELEFONLA BİLDİRİYORLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE BENİ KİMSE ARAMADIĞI İÇİN İÇİM İÇİMİ YİYOR ::S

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

ARAYAN OLDU MU DİYE SORAN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTİYORSUNUZ? KAZANANLARI TELDEN Mİ ARIYORLAR YOKSA :S

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat

JAPONYA da yaşasaydık bu sınavı düzenlemekle görevli sorumluların harakiri yapmaları lazımdı.. ayıptır günahtır...azıcık sorumluluğunuzun gerektirdiği gibi davranın....sanki klasik sınav yaptılar milleti.....tövbe yarabbim ya......

KPSS A içinde yayımlandı
      V
      vedat