Mhuy ilanı gelecek diye o kadar söylenti var. İnşallah Mhuy ilanının bundan haberi vardır.
872 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@istkç-m 50 iibf+450 istatistik daha ideal
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Mezarlıklar, kendini vazgeçilmez sanan insanlarla doludur.
Mevlana
-
Şu ramazan hürmetine inşallah kpss öncesi minimum 500 kişilik bir ilan gelir.
-
Ayrı ayrı birer 'ahlâksız' yaratık olan insanlar, toplu oldukları vakit 'namuslu' kişiler olurlar.
Montesquieu
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Abi ne kasımı ne sarkması,stres hadsafhada zaten. Ömrümüzden ömür gidiyor. Bu hafta açıklansın artık ya.
-
Başarı için ömürlerinin bir bölümünü feda etmeyenler, başarısızlığın bedelini ödemek için bir ömrü feda ederler.
Anonim
-
S eni bekliyoruz ey sevgili
G el artık bekletme bizi
K almadı dermanımızAkrostiş yaptım kafiyesiz,ölçüsüz.
-
Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”….Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……
“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın.
Hz.Mevlana..
-
@istkç-m geçen sene istatistikten 100 kişi alındı 72 puanla kapatti. İibfde ise 300 kisi 84 ile kapatti. İibf bu dönemde kan aglarken mezun sayısımız çok daha fazlayken siz 150 kisi istatistik olsun diyorsunuz. O zaman 70 ile atanin biz 85+ puanlarla bekleyelim öyle mi? Bencil kim ortada.
872 tarafından gönderilen son iletiler
-
Foruma artık girmemeye çalışacağım arkadaşlar. Sonucu bekliyorum diye ,2 aydır ders calısmıyorum. 6. mülakatimda inşallah nihayete ererim. İnşallah sizler de mutlu haberler alirsıniz. Hepimizin hakkında hayırlısı. İstemeden de olsa kirdığım birleri varsa hakkını helal etsin. İyi forumlar herkese.
-
@redcrossbjk hocam eğer açıklanmazsa diye bir varsayimda bulundum sadece. Son güne kadar açıklanacakmş gibi düşünuyoruz hepimiz,verilen bilgi doğrultusunda. İnşallah da öyle olur.
-
Eylülde açıklanmazsa eğer, aradığımzda tel.i açan kişilere de duyumlara da inanılmaz.
-
Trolleri pistten alalım lütfen.
-
Duyurular kısmına baktım 25 eylülü görünce bir an kalpten gidecektim. Ölmeden önce açiklansa bari.
-
S eni bekliyoruz ey sevgili
G el artık bekletme bizi
K almadı dermanımızAkrostiş yaptım kafiyesiz,ölçüsüz.
-
@patakute kardeşim bu hafta açıklanacak diyorsun. Sonra pek yakında diyorsun. Sonra da etkinlik yapın diyorsun. Madem bu hafta açıklanacak,neden etkinlik yapalim. Kardesim kafa bulma bizimle lutfen.
-
@patakute kardesim isminde bile bir trollük var:) hadi bakalm yine inandım ama.
-
@SR4 kardeşim zaten 70 ile atanıyor istatistikçiler. Ne olurdu 2 3 tane net yapsaydın da bizi de zor duruma sokmasaydın be kardeş. Baştan aşagi haksızsın yani
-
@SR4 size sorum falan yok. Maddi ve manevi çok yıprandık zaten,hem biz hem ailelerimiz. Fakat inşallah alım iptal olmaz ve inşallah 1600 kişi mağdur olmaz. Herkesin hakkında hayirlısı olsun,sizin de öyle.