@hgrotius kadro dışında özel bi isteğim yok hocam diğer alımlar Haziran da mı..kadrolara baktım Çanakkale Uni 11 kişi diğer yerler hep 1 kişi 2.alıma bakıcaz artık:)
yenilmezserhat
@yenilmezserhat
yenilmezserhat tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Branş Sıralamalarının Güncellenmesi
-
RE: Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
@Antimülakat eyvallah baktım,zaten en sevdiğim forum,bi yere gitmem
-
RE: Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
@Antimülakat bir de app i çıksa dadından yenmez :))
-
RE: İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak
@Antimülakat evet içişleri daha iyi bence de ama tarihler yine çakışacak kyk olursa riske edemeyiz ..Keşke ilan sırası şu şekilde olsaydı: içişleri-kyk-ptt :)))
-
daha önce bu başvuru süreci gibi sıkıntılı süreç gören-bilen-duyanlar beri gelsin :))))
yenilmezserhat tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
@Antimülakat eyvallah üstad...benim ofis programlarıyla aram iyi değil,inş çabuk öğreniriz
-
@Antimülakat eyvallah hocam, öğrenilmeyecek-yapılmayacak iş değil demekki ...Ptt-Kyk arası bir yerde yoğunluk açısından herhalde:)
-
@Antimülakat hocam parası,şartları yönünden sormuyorum,onlar aşikar tabi ki gümrük... Sormak istediğim işin niteliği,Kyk'da çalışanlar genelde rahat iş diyorlar..Taşra memurluk zor mudur,baskı fazla mıdır,tüm ofis programlarına hakimiyet vs gerekir mi? Kafa rahatlığı paradan daha önemli benim için.
-
@Antimülakat içlerinde en zoru taşra memurluk mudur? çok mu zor-yorucu...Kyk mı Gümrük'mü daha rahat sizce
-
@Antimülakat Hocam maaşlarla ilgili haberi siz mi yaptınız? taşra memurluk maaşı cidden 3600 mü
https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-memur-maaslari-2017
-
RE: ptt 2017 mülakat soruları
ptt de sözleşme 4 aylık deneme süresi sonrası mı imzalanıyor
-
PTT den KYK'a geçiş mümkün mü?
Diğer sözleşmeliden -sözleşmeliye geçişlerdeki gibi PTT'den KYK'a geçişte de 1 yıl şartı var mı? ..
-
daha önce bu başvuru süreci gibi sıkıntılı süreç gören-bilen-duyanlar beri gelsin :))))
-
@aliveli kyk dan ptt ye olmaz deniyordu ama İçişleri ne geçilir mi bilmiyorum..
-
@aliveli kyk dan ya da ptt den içişlerine geçiş için de 1 sene bekleniyor mu..Ünvan değişikliği kapsamına girmiyor değil mi