Yedekler açıklandı çok şükür hayırlı olsun herkese
nagi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
-
Katılmayanların yerine yedekler ne zaman çağırılır acaba bilgisi olan
-
@duyguuu37 herkesin yapabileceği sorulardı o zaman eleme olmamış galiba çünkü hiç başarısız yazan yoktu sonuçlarda. Çok teşekkür ederim
️
-
@jan-vesely bütün yedekler aynı zamanda çağırılacak dediler.
-
@lojistik38 sağolun hocam inşallah öyle olur. Evet baya başlamayan var. Asillerimin 6 ayını doldurmasını bekleyip yedekleri çağırırlarsa baya bekleyeceğiz
-
Arkadaslar ptt yeni sınav ilanına çıkmış yedekler ne olacak şimdi kimseden bilgi alınamıyor
nagi tarafından gönderilen son iletiler
-
Yedekler açıklandı çok şükür hayırlı olsun herkese
-
Arkadaslar ptt yeni sınav ilanına çıkmış yedekler ne olacak şimdi kimseden bilgi alınamıyor
-
Bende ayni sekilde asil baska bi kuruma yerlesti hak bana gecti ama ses yok toplu cagirilicagiz diye soylediler
-
@lojistik38 benim yaşadığım ilde 1 ay oldu muhtemelen bütün türkiyeyi baz alıcaklar hocam
-
Ankara genel müdürlüğü aradım sonunda açtılar dedikleri asillerin 6 ayı doldurmaları sonucunda yedeklere sıra gelcek bütün yedekler ankaraya psikolojik teste girecek başka haberlere itibar etmeyin siteyi takip edin kesnlkle 6 ay bekleyeceğiz yani
-
@lojistik38 sağolun hocam inşallah öyle olur. Evet baya başlamayan var. Asillerimin 6 ayını doldurmasını bekleyip yedekleri çağırırlarsa baya bekleyeceğiz
-
@lojistik38 hocam bu yeni ptt alımına girersek şuan ki hakkımız yanmaz değil mi çünkü yeni bir puan oluşturulacak diğer puan türü iptal olmaz değil mi
-
Arkadaşlar ben ilimde bulunan ptt müdürlüğüne gittim müdürün bana söylediği yeni bi ilan verilmeden sizlerle iletişime geçilir çünkü siz işe başlamadan yeni alımlar olmaz dendi. Bizim başlamamız eylül ekimi bulur herhalde