Arkadaslar benim ismim yazmiyo neden acaba ? Halen askerdeyim ondan dolayi mi acaba
sawyer21 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@nly-btmz 2018 büro personeli alimlari 83 küsürle kapatmis. Almis oldugunuz puanla sansiniz cok zayif
. Ama almis oldugunuz puanla sayet boy kilo sikintiniz yoksa polislik veya infaz koruma memurluguna basvuru yapabilirsiniz.
sawyer21 tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar merhaba.. benim bu ay sonunda askerliğim bitiyor. Bittikten sonra ne zaman göreve başlayabilirim acaba
-
Maaş ile mesai toplam ne kadar yatıyo istanbul da
-
Hocam yolluk verilrcek mi 6 aya kadar
-
İstanbuldaki gümrük muhafazaların 2019 maaşı ne kadar acaba
-
Herkese merhabalar. 2019 yılı için gümrük muhafaza maaşı ne kadar oldu acaba
-
@nly-btmz 2018 büro personeli alimlari 83 küsürle kapatmis. Almis oldugunuz puanla sansiniz cok zayif
. Ama almis oldugunuz puanla sayet boy kilo sikintiniz yoksa polislik veya infaz koruma memurluguna basvuru yapabilirsiniz. -
@antimülakat aa dogru ya hocam ozur dilerim ben bi arastirip size birazdan yazarim buro personel aliminin kacla kapattigini
-
@nly-btmz o puanla buro memurlugu zor ihtimal ama gumruk muhafaza olabilir. Malum son alimlarda muhafaza 70 puanla kapatti 1250 kisilik alimda.
-
@engin0516 hocam ataturk havalimaninda calisma sarrtlari nasil ? Servis olsun lojman olsun bunlari cok merak ediyorum. Bende askerde oldugum icin subat sonunda baslayacagim bi aksilik olmazsa.. bir de haftasonlari calisma var mi uniformali mi yoksa sivil mi calisiyorsunuz? Sac sakal durumu nasil hocam bunlar hakkinda da bi ozet gecersen cok sevinirim.. tesekkur ederim simdiden