TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. wph7
    W
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

wph7

@wph7

1
    İtibar
    167
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

wph7 Takip etme Takip Et

wph7 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı

@newworldorder Cevabınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar için de gayet yararlı bilgiler verdiniz. Herkes için hayırlısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      wph7

wph7 tarafından gönderilen son iletiler

@newworldorder Siz girmiş miydiniz mülakata acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      wph7

Davet alan arkadaşlar mülakat ve süreç hakkında bilgi verebilirler mi? Alımlar hangi aşamada acaba şu an?

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      wph7

@newworldorder Cevabınız için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar için de gayet yararlı bilgiler verdiniz. Herkes için hayırlısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      wph7

Ben başvuru ve çalışma şartlarından daha farklı bir konuya değinmek istiyorum. Belki bilgisi olanlar bizi aydınlatabilir.

Arkadaşlar kurum NEREDEYSE KIRIKKALE'de. İletişim adresinde Mamak/Ankara yazıyor fakat, kurum binası Ankara'nın bir hayli dışında. Çalışanlar nerede kalıyorlar? Evden işe nasıl gidiyorlar? Servisle her gün en az 1 saat yol mu yapıyorlar?

Ayrıca, özellikle @newworldorder arkadaşımızın burayı neden "çok iyi bir kurum" olarak nitelediğini öğrenmek isteriz. Zira İİBF mezunlarının çalışacağı birim İDARİ MÜDÜRLÜK olacak. Muhasebe, satın alma, insan kaynakları veya temizlik-peyzaj düzenleme işleri TÜBİTAK'ta yapılınca farklı bir boyut mu alıyor?

Uzman yardımcılığı alanında birçok tatminkar kurum varken burayı üçüncü kez deneyecek olmanızın sebebi nedir @newworldorder?

Yanlış anlaşılmak istemem, ben de başvurmayı düşünen biri olarak yalnızca kurumu tanımaya çalışıyorum. Herkese bol şans.

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      wph7