@fthdyngc ben kullandım STATUS kitabını, bence güzel bir kaynak ilk baskısında bir takım baskı hataları vardı. Eylül 2019 2. baskısında düzeltmişler hataları, 300 yeni soru eklemişler ve güncellemeleri yapmışlar.
Çözümleri açıklamalı ve tatmin edici.
Cevapların açıklama kutucukları içinde sorunun hemen altında; sayfa sonunda olsa daha mı iyi olurdu bilemiyorum açıkçası.
KAS çözdünüz mü bilmiyorum. KAS çözün eğer çözmediyseniz, eğer çözdüyseniz. 2. bir kaynak olarak STATUS'ü öneririm.
alikapanak0606
@alikapanak0606
alikapanak0606 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
İktisat--Zeynel DİNLER hocanın kitabı
Anayasa
İdare
Mahalli İdareler
Türkiyenin İdare Teşkilatı
Demokratikleşme ve İnsan Hakları --- STATUS Kaymakamlık çalışma kitabı -
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Status 5.000 Süper Kitap...
İktisat, Ekonomi, Tarih, Alan Bilgisi, İnsan Hakları hepsi var içinde.Sadece Türkçe yok.
Ayrıca 3 tane de deneme var.
116 TL şuan Gazikitabevinin kendi sitesinde.
alikapanak0606 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Status 5.000 Süper Kitap...
İktisat, Ekonomi, Tarih, Alan Bilgisi, İnsan Hakları hepsi var içinde.Sadece Türkçe yok.
Ayrıca 3 tane de deneme var.
116 TL şuan Gazikitabevinin kendi sitesinde.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@fthdyngc ben kullandım STATUS kitabını, bence güzel bir kaynak ilk baskısında bir takım baskı hataları vardı. Eylül 2019 2. baskısında düzeltmişler hataları, 300 yeni soru eklemişler ve güncellemeleri yapmışlar.
Çözümleri açıklamalı ve tatmin edici.
Cevapların açıklama kutucukları içinde sorunun hemen altında; sayfa sonunda olsa daha mı iyi olurdu bilemiyorum açıkçası.
KAS çözdünüz mü bilmiyorum. KAS çözün eğer çözmediyseniz, eğer çözdüyseniz. 2. bir kaynak olarak STATUS'ü öneririm. -
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
İktisat--Zeynel DİNLER hocanın kitabı
Anayasa
İdare
Mahalli İdareler
Türkiyenin İdare Teşkilatı
Demokratikleşme ve İnsan Hakları --- STATUS Kaymakamlık çalışma kitabı -
RE: Adli hakimlik ve savcılık kaynak tavsiye
Arkadaşlar Özellikle İcra İflas ve Ceza Hukuku ( Genel+Özel+Usul) kitap tavsiyeleriniz nelerdir?