@dicefolderxd Görüşlerinize saygılıyım. Fakat benim sorduğum sorularda "sınavınız nasıl geçti, hangi sorular çıktı" vesaire bir adayı diğerinin önüne geçirmesi ihtimali olan içerikler yoktu. Genel itibariyle sınav şekli hakkında sorular sordum. Instructions dilinin ne olduğunun sorulmasının etik açıdan nasıl bir yanlış içerdiğini anlayamıyorum. İnsan gireceği sınav stili hakkında bilgilendirme alması oldukça doğal bir proses. Bakın hazırlanmaktan bahsetmiyorum, bilgilendirmeden bahsediyorum. Bu biz adaylara tanınan bir resmi haktır. Bunu kişisel anlamda sizin tercih edip yapmamış olmanız, bu hakkını kullanan diğer adaylarda etik açıdan bir sorun teşkil etmemesi gerekir mantıken. Umarım açık olmuştur, teşekkürler.
e.nehir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
e.nehir tarafından gönderilen son iletiler
-
@hakani doğru ama yedekler hakkında bir şey belirtilmediği için hükmü nasıl olur bilemedim. Hiç yedek yok gibi kabul edeceğiz o zaman. 100 kişilik asli kadro dolmazsa ne olacak onu da bilemiyorum. Zaman gösterir artık. Herkes için gönlüne göre olsun, başarılar tekrardan.
-
Merhabalar ben de 53.3 yaptım maalesef. Ama sınavı 60 üstü yapan çok kişi olduğunu sanmıyorum. Görevliye de sordum 60 altı için yedek şansı var mı diye, bu sene 60 barajı getirildi gibi yuvarlak bir cevap verdi. Sınav salonunda çözen arkadaşlar olduğu için de konuşarak dikkat dağıtıcı gürültü yapmak istemedim. Çok net bir şey söylemedi ama görevli. Umuyorum yedeklerde ben ve benim gibilerin şansı olur. Fakat geçen senelerde yedeklerle birlikte 49 ile alım yapılmış. 60 sınırı bizlere bir adaletsizlik olmuyor mu ? Çünkü ben örneğin geçen senelerde girseydim şu an mülakat hakkım olacaktı... Geçen arkadaşlara süreç konusunda başarılar diliyorum.
-
@dicefolderxd Görüşlerinize saygılıyım. Fakat benim sorduğum sorularda "sınavınız nasıl geçti, hangi sorular çıktı" vesaire bir adayı diğerinin önüne geçirmesi ihtimali olan içerikler yoktu. Genel itibariyle sınav şekli hakkında sorular sordum. Instructions dilinin ne olduğunun sorulmasının etik açıdan nasıl bir yanlış içerdiğini anlayamıyorum. İnsan gireceği sınav stili hakkında bilgilendirme alması oldukça doğal bir proses. Bakın hazırlanmaktan bahsetmiyorum, bilgilendirmeden bahsediyorum. Bu biz adaylara tanınan bir resmi haktır. Bunu kişisel anlamda sizin tercih edip yapmamış olmanız, bu hakkını kullanan diğer adaylarda etik açıdan bir sorun teşkil etmemesi gerekir mantıken. Umarım açık olmuştur, teşekkürler.
-
@ttolga9 çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Aklıma takılan bir nokta daha var. Peki belki saçma bir soru olacak ama kafamda tam oturmadı sınavın şekli. Sınavın tamamı İngilizce yapılıyor değil mi? İşte küp vs. soruları, bütün instructionlar filan ingilizce değil mi? Bir diğer sorumda netlikle alakalı. Ben eurocontrol sitesinden birkaç feast test tanıtım videosu izledim de Hollanda aksanı çok baskın. Kelimeleri tanıtım filminde bile aksan sebebiyle zorlanarak anladım. Sınavda clear bir dil mi var, yoksa elemek için ses aksan vs. değişerek mi geliyor sorularda?Şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba, sınavın İngilizce bölümüne nasıl hazırlanabiliriz? İngilizce terimler açısından çalışabileceğimiz bir yer var mı? Sınava giren arkadaşlar İngilizce bölümünün zorluk seviyesi hakkında ne düşünüyorlar? Örneğin ben Toefl ile başvurdum. Reading 22/30 listening 22/30 olmak üzere toplam 84/120 almıştım .Zorlanır mıyım sizce?