@can-mavi üstad forumda lafına sözüne itibar ettiğimiz 2-3 insandan birisi sizsiniz. Bu yüzden gereksiz yazan arkadaşları görmezden gelmenizi ve onların sözlerine alınıp bu mecradan çekilmemeniz dileğimizdir.
frhtgr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@oguuzzz instagram anketlerinde manipüle edilmesine (sınava girmeyenler dahi oy atmışlar) rağmen çıkan sonuç 73 bandıydı. Açıkçası benim öngörüm bu sınavın 71 ile kapatacağı yönünde.
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@keynesin-faizi ya kitap ya kurs satacak gene birileri
-
@oguuzzz işte tam dediğin gibi üstad manipüle edenleri ayıklayınca sınav düşük kapatacak gibi duruyor.
frhtgr tarafından gönderilen son iletiler
-
@can-mavi valla üstad benim sınav yapıldığı günden beri tahminim 71 ile kapatacağı yönünde inşallah hayal kırıklığı yaşamayız.
-
@can-mavi haklısın üstad. Yani iki durumu birlikte değerlendirince sınavın önceki seneye göre en azından 4-5 net kadar aşağı bir netle kapatması gibi bir çıkarım yapılabiliyor. Bana göre bu sınav 70-72 arası kapatıcak daha üstüne çıkacağını sanmıyorum.
-
@can-mavi üstad dediğinde haklısın aksini düşünmüyorum ama sınava orta üstü çalışan için +50 net yapılırdı alan kısmında. Lakin genel kültür kısmı çok ters geldi. Geçen sene 25 net üstü(Türkçe hariç) çok rahat yapılırken bu seneki sınavda genel kültür kısmında 20 net üstü iyi bir net bence
-
@Pisagor üstad dediğine katılıyorum sınavın belirleyici kısmı genel kültür kısmı olacak. Alan bir şekilde 50 üstü yapılabilirdi. Alan kısmında çok olsa yapılmayacak 10-12 soru vardı. Ama genel kültür kısmı özellikle tarih ve insan hakları nezdinde herkese ters köşe yaptı diyebilirim.
-
@can-mavi valla bana ağır trolleniyoruz gibi geliyor ama hayırlısı ne diyelim.
-
@srsmn hakkımızda hayırlısı üstadım bekleyelim bakalım.
-
@srsmn üstad instagram ve face anketlerine çok fazla takılma yiğit hoca dahil anket yapanların büyük kısmı anketlerin manipüle edildiğini bildiği için anket sonuçlarını yayınlamadılar. Tüm bunlara rağmen dikkate alınması gereken forumdaki liste bunun birebir doğru çıkacağını söylemiyorum ama @can-mavi üstadında dediği gibi ortalama netten (+-1) diyebiliriz