Biri cumartesi biri pazar olsa bile adam kabul etmiyor o ilden o ile geçemezmiş yokyaaa 2 sınava girmek istiyosan buna da katlanacaksın
frank tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Nedense 2019 kpss ye gireceklerin şimdiye kadar hiç sesi çıkmıyordu nolduysa burda ilanın geleceği yönünde bir hareketlenme oldu bunlar ortaya çıkmaya başladı. Ben 2018 kpss ilk kez çalışıyordum ve tek odak noktam kpssydi yok ilan kpssden sonra gelsinmiş filan öyle şeyler umurumda olmadı çünkü daha sınava girmeden nasıl yapacağımı bilmeden ilan kovalamanin çok saçma olduğunu düşünüyordum ki çok saçma zaten
-
@warszawa kadro varda biz mi kovalamıyoruz
-
Şu yaptığınızı çocuklar yapmaz ayıp ayıp yeter da.
-
Arkadaşlar bende şimdi aradım bi adam çıktı belki 10 dk konuştuk bildiğiniz adamla tartıştık telefonda adam bana diyor ülkenin durumunun farkındamısınız bu şartlarda sınav yapılır mı sizce şu durumda sınav yapma ihtimalimiz yok diyor bende dedim yapan yapıyor vakıfbank 7 şubatta sınav yapıyor 5 binde değil daha fazla kişi sınava giriyor filan bunun gibi örnekler verdim. Adam bana diyor bize diyor 100 lerce cimerden mesaj geliyor adaylar tarafından sınav yapılmasın ertelensindiye akşama kadar cevap veriyoruz cimer mesajlarına diyor bende dedim yani kurum bize göre mi hareket ediyor ertelensin diyenler fazla diye mi sınav yapmiyor filan dedim sonra dedim en azından sınavın tarihi açıklansın biz ders çalışamıyoruz bana diyo kardeşim ne takıyorsun otur dersine çalış sen nezaman yapılırsa girersin dedim bizi anlamıyorsunuz bana diyor bizde aynı yollardan geçtik falan filan dahada aklıma gelmeyen bayaa bisey konuştuk.
-
Arkadaşlar ne olduysa Berat Albayrak geldikten sonra oldu. Bakin artık twitterda acimizi bu yone çevirmeliyiz heryerde bakan geldikten sonra maliye bakanligina 2 yıldır 1 personel bile alınmadığını gerekirse tag ı da buna uygun bir başlık olarak açmalıyız.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Yahu biz bu 2018 kpssye nediye essekgibi çalıştık anlamadimki
-
Herkes seçimden yararlanıp kadro aldı ya biz gerçekten artık İİBF denilince cami avlusuna bırakılmış bir bebek aklıma geliyor.
-
@aroma sen demissinya bende bilmem kaç mülakattan elendim bilmem ne sizin yaşadıklarımız yaşadım filan sana söyle söylim sgk ya kapak atman seni çok değiştirmiş kardeşim kendine gel !
-
@hayırlısı035 aynen bende böyle düşünüyorum adamın bilgisi bile yokmuş tuhaf
frank tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@duha teşekkürler hocam
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Arkadaşlar malum mülâkat haziran ayında havalar sıcak olacak haliyle bu durumda mülakata takım elbiseyle mi gidilmeli yinede gömlek kravat olsa ceket giymesek sorun olur mu bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz erkek adaylar için soruyorum
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar gaziantep guy listesinde olupta kosgep kazanan varsa benimle iletişime geçebilir mi
-
Arkadaşlar gazi teknoloji fakultesi buhara binasi nerde tam olarak kampüsün içinde mi
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bu ilanın sınav olarak yapılmasını isteyenler vardı puanı yüksek olanlarda direkt mülâkat yapılmasını istiyordu alın işte size direkt mülakat
-
@leontief75 hayır hocam bakaya kalıp başvurursan yüksek lisan yapamazsın yani 1 gün bile bakaya kalmadan hallet 1 gün bile bakaya kalırsamn hemen yerin belli oluyor ve senin bedelli yapma hakkin bile olmuyor ben yaşadım sen yaşama
-
Arkadaşlar hani gib ösym takımıni bekliyoruz diyodu sürekli bize verilen cevap buydu eeee ne oldu niye bi açıklama yapılmıyor kandirirdik mi
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Başvurumu yaptım adıyaman olarak varsa yazan kac puanla yazdigimi merak eden özelden ulaşabilir
-
Biri cumartesi biri pazar olsa bile adam kabul etmiyor o ilden o ile geçemezmiş yokyaaa 2 sınava girmek istiyosan buna da katlanacaksın
-
Arkadaşlar hatırlarsanız ösym sınavları ertelendiğini açıkladıktan çok kısa süre sonra gib de sınavı erteledi şimdi de aynı hassasiyeti bekliyoruz bakalım