@mrtvrt inanın bu konuda benim de endişelerim var bi ihtimal olabilir umuduyla bilet aldım bakalım artık hayırlısı olur inşallah
erdu35 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıf Katılım İşe Alım Süreci
erdu35 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2 Aralık 2018 Vakıf Katılım Sınav ve Mülakat
Arkadaşlar merhaba bende dün sınava girdim açıkçası bu kadar yoğun bi katılım beklemiyordum ..sorular zordu bana göre sözel mantık soruları bile sayısal mantık soruları gibiydi zaten bi soruyu okuyup anlamak 1 dakika sürüyorken 1 dakikada cevap vermemiz isteniyor ben 37 Sözel mantık 28 sayısal mantık sorusu çözebildim o süre zarfında ingilizcede ise 10 soru işaretledim ama emin olmadan işaretledim ..ingilizce soruları yds formatindaydi yani demek istediğim bu sınavı geçebilmek için ales e ve yds ye çok iyi hazırlanmış biri olmak gerekiyor ..60 net ve üzeri net yapanları mülakata davet ediyorlarmis bu durumda benim.pek şansım yok gibi görünüyor bakalım
-
@mrtvrt inanın bu konuda benim de endişelerim var bi ihtimal olabilir umuduyla bilet aldım bakalım artık hayırlısı olur inşallah
-
@bad1905 hangi pozisyon olduğunu bilmiyorum genel başvuru vardı kariyer. net den ona başvurmuştum
-
Merhabalar bugün vakıf katılım sınav için davet geldi istanbul üniversitesinde 40 soru sözel yetenek 40 sayısal yetenek ve 40 soru ingilizce olacakmis sınava daha önce girenler bilgi verebilirler mi zorluk derecesi nedir ?