Bu duruma sessiz kalamadım. Rekabet kurumunu aradım (no: 0312 291 44 44)
Verdikleri bilgiler doğrultusunda feragat etmek isteyen arkadaşların bir a4 kağıdına feragat dilekçesini yazıp bunu imzaladıktan sonra (sinavbasvuru@rekabet.gov.tr) adresine maille yollamaları gerekiyormuş.
Bu işi ne kadar hızlı yerine getirirlerse o kadar hayırlı olacaktır. Maille gönderilen yazının sonrasında rekabet kurumuna elden veya postayla ulaşması gerekiyormuş. Ancak sürecin başlatılabilmesi için ilk önce mail atmanız şart arkadaşlar. Kazanan arkadaşları tebrik eder yeni iş hayatında başarılar dilerim.
Edge tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Açıklandı arkadaşlar. Bayram hediyesi gibi oldu içerdeyiz çok şükür.
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
Bu duruma sessiz kalamadım. Rekabet kurumunu aradım (no: 0312 291 44 44)
Verdikleri bilgiler doğrultusunda feragat etmek isteyen arkadaşların bir a4 kağıdına feragat dilekçesini yazıp bunu imzaladıktan sonra (sinavbasvuru@rekabet.gov.tr) adresine maille yollamaları gerekiyormuş.
Bu işi ne kadar hızlı yerine getirirlerse o kadar hayırlı olacaktır. Maille gönderilen yazının sonrasında rekabet kurumuna elden veya postayla ulaşması gerekiyormuş. Ancak sürecin başlatılabilmesi için ilk önce mail atmanız şart arkadaşlar. Kazanan arkadaşları tebrik eder yeni iş hayatında başarılar dilerim. -
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
İngilizceyi geçeni direk işe başlatsınlar. Harbi hakkıdır.
-
Arkadaşlar komisyon gayet güler yüzlü. Korkacak bir şey yok, heyecanınızı azaltmak için elinden geleni yapıyorlar. Allah hakkımızda hepimizin hayırlısını nasip etsin inşallah. Umarım mülakat sonuçları bir an önce açıklanır.
-
@badboysimsek kardeşim ben açıklayım 399 ile 657 arasında küçük farklılıklar var. 399 657 nin kopyası mevzuat olarak aynı haklara sahipsin. Hiçbir sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun.
Edge tarafından gönderilen son iletiler
-
@badboysimsek kardeşim ben açıklayım 399 ile 657 arasında küçük farklılıklar var. 399 657 nin kopyası mevzuat olarak aynı haklara sahipsin. Hiçbir sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun.
-
Açıklandı arkadaşlar. Bayram hediyesi gibi oldu içerdeyiz çok şükür.
-
@clearman Bir duyumum yok ama süreç oldukça hızlı ilerledi. Kurumun da süreci hızlı tamamlama isteği olduğu izlenimini aldım. Umarım bayramdan önceye yetişir.
-
Arkadaşlar komisyon gayet güler yüzlü. Korkacak bir şey yok, heyecanınızı azaltmak için elinden geleni yapıyorlar. Allah hakkımızda hepimizin hayırlısını nasip etsin inşallah. Umarım mülakat sonuçları bir an önce açıklanır.
-
@midnight mülakat günü elden teslim edeceğiz.
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Ne zamana açıklanır arkadaşlar?. sanki uzadı süreç, geçen sene daha erken açıklanmış.
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
İngilizceyi geçeni direk işe başlatsınlar. Harbi hakkıdır.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Nedense kpssye kadar ilan geleceğini düşünmüyorum.
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Ne zamana açıklanır? Bir bilgisi ve/veya duyumu olan var mı?