@roadrunner tabi sorarım aradıklarında ️
elleeko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@glzkermn aile hekiminden gerekli tetkikleri yaptırıp iş yeri hekimine gideceğiz, heyet raporu olsaydı en az 5 doktor imzalı vs deniyor ve daha kapsamlı testler oluyor , kbb göz muayenesi vs , burda istenen testler aile hekiminden de yapılabilir
-
@cagii 16 aralık pazar imza
elleeko tarafından gönderilen son iletiler
-
@cagii 16 aralık pazar imza
-
@silverface teşekkürler yanıtınız için, mini buzdolabı var mı acaba bu arada kurum hekimine giden oldu mu tahlil sonuçlarıyla? ben maslaktakine gidicem haftaya. Tahlilleri bugün sağlık ocağında yaptırdım.
-
@glzkermn aile hekiminden gerekli tetkikleri yaptırıp iş yeri hekimine gideceğiz, heyet raporu olsaydı en az 5 doktor imzalı vs deniyor ve daha kapsamlı testler oluyor , kbb göz muayenesi vs , burda istenen testler aile hekiminden de yapılabilir
-
@roadrunner teyit için arayan kişi çok hızlı konuştu soramadık, aramadım da sonra bi daha
-
Atandığımız birimleri ne zaman öğreneceğimizi soran oldu mu acaba
-
Görev yerlerimizi ne zaman öğrenicez acaba mailde yazacak mı
-
@roadrunner tabi sorarım aradıklarında ️
-
@frederick-taylor kaç ay sürecekmiş toplamda, o zaman 1 haftadan fazla kalacakmış gibi hazırlıklı gitmek lazım , sanırım siz arandığınız için şimdilik sorularla sıkıyoruz, kusura bakmayın
-
@frederick-taylor merhaba, teşekkürler bilgi için, Ankara’da mı devam edecekmiş sınıf içi eğitim