Yetki genişliği
İdari vesayet
Musul sorusu:ingiltere fransa yunanistan
Maarif kongresi
Sinai kalkunma bankası sildim eti bank yaptım:))
Merkez bankası
Köy sınır5 yıl
2007 değişklik( 2007 yaptım sonra sildim:))
Subjekif işlem/ şart işlem( subjektifi sildim basit yaptım:)))
Büyükşehir 1.başkanvekili
Ara seçim e 90 gün sonra ilk pazar
Yetki gaspı
Mahalli ile ilgili olan:İçişleri bakanlığı
Bir sürü detay çalıştım basit şeyleri kaçırmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim:(
tugbi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
demokrasi ve insan haklarına bakmaya fırsat bulamadım.Özet şeklinde de olsa önerebileceğiniz bir kaynak,doküman var mıdır arkadaşlar?
-
@paretowilfredo inşallah bir de ben merak ediyorum açık uçlu soru korkutuyor en küçük detayı çok net bilmek gerekir allah kolaylık versin tüm arkadaşlara
-
@davetsiz benim ki birşey değil 4 şey :))
çok dikkatli okumak lazım ve ilk akla gelen doğrudur şiarından şaşmamak lazım:)) -
Hazırlanmadığım bir sınavda 1/4 ün içerisinde olmanın mutlululuğu,ekranda gördüğüm puanımın ne kadar kötü olduğunu da düşündükçe de gülme halindeyim:))
Kazanan arkadaşlara devam eden yolda başarılar... -
@metupolitics NİSAN MAYIS GİBİ DUYDUM
tugbi tarafından gönderilen son iletiler
-
Hazırlanmadığım bir sınavda 1/4 ün içerisinde olmanın mutlululuğu,ekranda gördüğüm puanımın ne kadar kötü olduğunu da düşündükçe de gülme halindeyim:))
Kazanan arkadaşlara devam eden yolda başarılar... -
yok artık arkadaşlar yazmayan şeylere de yazıyor falan demeye başladınız.Bir an önce açıklansa da kurtulsak cümleten:)
-
Kamu Yönetimi mezunu arkadaşlar gülelim biraz:
https://onedio.com/haber/kamu-yonetimi-okuyarak-buyuk-bir-universite-macerasi-yasayanlarin-bildigi-15-durum-748480 -
Arkadaşlar çok net bir sorum olacak.sizden ricam cevrenizde örnekleri varsa bu konu ile ilgili fikrinizi beyan etmenizdir.Sınavda başarılı olan açıköğretim mezunu arkadaşların şansı nedir kaymakamlıkta?dediğim gibi mevzuat anlamında sormuyorum.uygulamda pratikte kısacası mulakatta şansları var mı?
-
@hadiama Ben birkaç kişiden duydum.2017 Mayıs gibi olacak şeklinde.Hayırlısı
-
@metupolitics NİSAN MAYIS GİBİ DUYDUM
-
teşekkürler @meter1 ben tabir-i caizse tutuştum diyebilirim:) doğru cevapladığım tam 3 soruyu son dakikalarda değiştirip yanlış cevaplar verdim.Sonum onlardan olacak galiba çıkış yolu var mıdır diye bakıyorum da yok gibi..
Velhasılı ,diğer sınav Nisan Mayıs gibi olacak diyorlar inşallah ona kısmet olur artık nasip diyeyim