burdan Büşra Dönmez, Abdüssamed Kılıç ve diğerlerine sesleniyorum. 10 tane yeri de kazansanız olacağınız meslek sadece 1 tane.bunu kazansanız bile bu meslekte durmayacaksınız eminim. Bari şuna başvurmayın da bizlere de sıra gelsin.
tugrulkocer
@tugrulkocer
tugrulkocer tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@fridakahlo forumda walraslar smithler keynesler paretolar nasıl gerçek değilse ben de gerçek Tuğrul Koçer değilim. siz onların hayranıysanız ben de Tuğrul Baba nın hayranıyım
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
umarım mülakata giren herkesi kazandırırlar. Çok prestijli bir iş. Yeni ilanın gelmesini dört gözle bekliyorum.
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@arven16 iyiki bir ydsen var ortalıga düşmüşsün ego kasıyorsun
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@parpp 11 haziran çok uzak bir zaman değil mi? nerdeyse herkesle görüşme yapılmış ya da yapılıyor. Ramazanda görüşmeye ara mı verecekler acaba :S
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
@rootofallevil ne demek hocam. bu kadar kıt ilanın geldiği bir dönemde bunu yapmazsak kafamızı nasıl yastığa koyacağız
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Özür dilerim arkadaslar sanirim sizlere haksizlik ettim. Issiz olunca insan mantikli dusunemiyor. Tabiki girdiginiz bi yerde mutlu olamayabilirsiniz degistirmek hakkiniz. Kusura bakmayin
tugrulkocer tarafından gönderilen son iletiler
-
Özür dilerim arkadaslar sanirim sizlere haksizlik ettim. Issiz olunca insan mantikli dusunemiyor. Tabiki girdiginiz bi yerde mutlu olamayabilirsiniz degistirmek hakkiniz. Kusura bakmayin
-
Sinavda giresunlu bi cocukla tanistim. Dguy olmus hala gelmis burda sinav kovaliyor. Acayip sinirim bozuldu. Ilanlarin bu kadar kit oldugu bi ortamda ne isin var bu sinavda. Bi de diyor bana merkez goce de basvuracam. Sanayi teknolojiye de basvuracam.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2020 de gemi gelecek inşallah
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
@rootofallevil ne demek hocam. bu kadar kıt ilanın geldiği bir dönemde bunu yapmazsak kafamızı nasıl yastığa koyacağız
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ey gonca açıl, mevsim geçiyor...
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@parpp 11 haziran çok uzak bir zaman değil mi? nerdeyse herkesle görüşme yapılmış ya da yapılıyor. Ramazanda görüşmeye ara mı verecekler acaba :S
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
yedekten kazanmışım. asil kazanıp gitmeyecek olan varsa özelden yazabilir mi bana ?