@meltem_90 hocam yardımcı oluyolar benm tecille ilgili sorun vardı halledip geldim ama 5 e kadar gelirsin grubun geçerse dahi seni başka bi gruba ekleriz demişti ordaki görevli yani yardımcı oluyolar genelde.
Ö
ömrdmr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
ömrdmr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@bykeynes bnde o soruda gidip geldim cari hesap yaptım ama karz ödünç sözleşmesi gibi bişeyde vardı şıklarda belki başına tüketici koyduğu için olmayabilir o şık cari hesap kesin doğru yada iki şık doğru soru iptal
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@umcags kredi hacmini genişletme diye düşünüyorum
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar iktisatta mikro makro dışında neler dahildi uluslararası iktisat büyüme kalkınma varmıydı ?
-
@duyguuu37 hocam sorun olmuyo e devlette kabul ediliyo aslı gibidirde kabul edilir zaten sadece bakıyolar almıyolar yani o yüzden rahat olabilirsiniz .
-
@meltem_90 hocam yardımcı oluyolar benm tecille ilgili sorun vardı halledip geldim ama 5 e kadar gelirsin grubun geçerse dahi seni başka bi gruba ekleriz demişti ordaki görevli yani yardımcı oluyolar genelde.