ohalden dolayı uzadı diyen var, kazananların güvenlik soruşturması yapılıyor diyen var. bilemiyorum bence bi hafta daha bekleriz.
ali_onal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
ali_onal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
Ben saat 10.30 sularinda baktim ve ogrendim. 53.75 gibi bi puan almisim. Gaziantep yazmıştım o da 55 ile kapatmis hak kazanamadim. Ama anladigim kadariyla 55 ustu bile alsam mulakata giremeyecegim cunku alan kisminda sorularin yarisindan daha az dogrum var.
-
Bilmiyorum arkadaslar uzadikca dedikodular artiyor. Kamuoyuna bi duyuru yapan yok.
-
ohalden dolayı uzadı diyen var, kazananların güvenlik soruşturması yapılıyor diyen var. bilemiyorum bence bi hafta daha bekleriz.
-
Benim umudum kalmadi artik. Bugun de aciklanmayacakmis gibi geliyor.