Şurda ki mesajları okuyup okuyup gülüyorum +90 lılar +83 falan filan şuan ki ülkemiz gibi kimse kimseyi dinlemiyor ancak herkesin bir yorumu var.Çok yüksek puan alınabilir uzman olunabilir ancak bu iletişimsizlikle birçok arkadaşımız sadece mutsuz olur hayatı boyuncu saygı ve hürmetle...
kaplan40 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Tek duyumum şu ki önümüzde KPSS var birileri kendini fena harcadı kardeş çalışmayarak en kötüsünü düşün en iyisi için her zaman savaş demişti bir antrenörüm her mücadele psikolojik ve fiziksel süreklilik esastır.allah herkesin Yardımcısı olsun
-
@hagayret hocam bende okudumda biraz şaşırdım işin açığı emniyette başkomiser rütbesine kadar arkadaşlarım var sormuştum adres tespiti ve adli sicili temiz kağıdı demişti bununda çok sıkıntılı Kişiler haricinde 1 haftada tamamlanıp yollandığını biliyorum şaşırdım görünce
-
Burası çok gerginmiş ben KPSS çalışıp bekliyordumda bir kıvılcım çıksa bomba patlatacak gibi rabbim herşeyin hayırlısını versin önce sağlığımızı korusun inşallah
-
Bende bakan beyle görüştüm kendisi bu hurafelere inanma yoğunum halledecez biz o işi dedi
kaplan40 tarafından gönderilen son iletiler
-
Tek duyumum şu ki önümüzde KPSS var birileri kendini fena harcadı kardeş çalışmayarak en kötüsünü düşün en iyisi için her zaman savaş demişti bir antrenörüm her mücadele psikolojik ve fiziksel süreklilik esastır.allah herkesin Yardımcısı olsun
-
Bende bakan beyle görüştüm kendisi bu hurafelere inanma yoğunum halledecez biz o işi dedi
-
@Sivass akıyor maşallah akıyor
-
@Aslankayserili kardeşim yıllarca neler gördük insanların resmen psikolojileri ile oynayıp keyif alanlar var Gökçe okun lafının yere düştüğü bir yerde kim kolayca bilebilir çok basit bir mantık ama insanların duygularını kullanmak çok basit Allah hayırlısını versin mübarek cuma günü rabbin dilemediği hiçbirşeye kullar vasıta olmaz.
-
Burası çok gerginmiş ben KPSS çalışıp bekliyordumda bir kıvılcım çıksa bomba patlatacak gibi rabbim herşeyin hayırlısını versin önce sağlığımızı korusun inşallah
-
@hagayret hocam bende okudumda biraz şaşırdım işin açığı emniyette başkomiser rütbesine kadar arkadaşlarım var sormuştum adres tespiti ve adli sicili temiz kağıdı demişti bununda çok sıkıntılı Kişiler haricinde 1 haftada tamamlanıp yollandığını biliyorum şaşırdım görünce
-
@aryastark hocam yanlış anlamayında bu bilgilere nerden ulaşıyorsunuz
-
Mülakat
Re: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları baya bir okudum yazılanları okudum birazda Bayadır girmiyorum tabi ki beklentiler durumu farklı olan bu sınavın olacağına çok güvenebilirsiniz fakat saygı duymakla birlikte ders çalışılmazsa ve Buda olmazsa hem psikolojik hem diğer ders çalışma süreci için yıkım olacak naçizane tavsiyem sürecinizi iyi yönetin dün sistem arızası nedeniyle işlemlerde alınmamış
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Şurda ki mesajları okuyup okuyup gülüyorum +90 lılar +83 falan filan şuan ki ülkemiz gibi kimse kimseyi dinlemiyor ancak herkesin bir yorumu var.Çok yüksek puan alınabilir uzman olunabilir ancak bu iletişimsizlikle birçok arkadaşımız sadece mutsuz olur hayatı boyuncu saygı ve hürmetle...
-
İl göç
Re: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı 24 ocak kararları ile gelen finansal serbestleşme hareketleri şu şekildedir
-
1980: faiz oranları üzerindeki kısıtlamalar kaldırılmıştır.
-
1981: ithal ikameci dönem sona ermiştir.
-
1981: döviz kurunun her gün merkez bankası’nca açıklandığı günlük kur sistemine geçilmiştir.
-
1982: sermaye piyasası kurulmuştur.
-
1984: döviz alım satımı serbestleştirilmiştir.
-
1984: kambiyo rejimi değiştirilerek yurttaşların döviz taşımasına izin verilmiştir.
-
1986: imkb’de alım satım işlemlerine başlanmıştır.
-
1986: (interbank) bankalararası para piyasası açılmıştır. (böylece bankaların kısa vadeli likidite ihtiyaçlarının karşılanması ve fon fazlalarının sistem içinde değerlendirilmesi imkanı oluşmuştur.)
-
1987: açık piyasa işlemleri (api) başlamıştır.
-
1988: efektif döviz piyasası kurulmuştur. tr ekonomisi sorusu bence hatalı 1-2-3 olmalı artı şerefiye sorusunda kanuna baktım arsa ve bina oranı yanlış birde cb kararnamesi ile göç kurulu cvbı yazılmış baktım bende onu yapmama rağmen öyle birşey yok keza izin verme sorusundada sıkıntılı baya
-