@antimülakat mecbur öyle yapıcam bende başka çare yok gibi hayırlısı artık yinede sağolun cevabınız için...
dağemir0326 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ MESLEĞİ
dağemir0326 tarafından gönderilen son iletiler
-
@antimülakat mecbur öyle yapıcam bende başka çare yok gibi hayırlısı artık yinede sağolun cevabınız için...
-
@antimülakat sorun eskişehir yada bir başka yer değil ben zaten her yere staj yapmak istiyorum diyip gidiyorum adamlar stajyer almıyor...
-
@antimülakat hocam ben hepsiyle gidip direk görüş sağladım eskişehirde genelde müşavirliklerin irtibat ofisi var ofistede bir kaç eleman falan var onlarda lise yada önlisans mezunu, direk müşavirle görüşme imkanım olmuyor çünkü irtibat ofisi olduğu için müşavirler merkezde oluyor yani istanbul izmir bursa gibi yerlerde oluyorlar e bizimde direkt müşavirin yanında staj yapmamız gerekiyor, kendi gümrükleme bölümü ve gümrük müşaviri olan dış ticaret veya lojistik şirketleride pek eskişehirde bulunmuyor ya da stajyer almak istemiyorlar şaşırdım kaldım ne yapmam lazım bilmiyorum.
-
@antimülakat hocam eskişehirde yaşıyorum gümrük müşavir yardımcılığı için staj yeri arıyorum ama bulamadım gittiğim yerler olumlu dönüş sağlamadı sizin bildiğiniz bir yer var mı eskişehir dışıda olabilir yeter ki staj yapabileyim...