@May kardeşim bu kadar iyiysen (doğru söylediğini düşünerek) vmy de ne işin var git dış işleri bakanlığında çalış️Ayrıca vergi müfettişliği sor iş senin gibi başarılı bi genci harcar
vmyveyagtbmy
@vmyveyagtbmy
vmyveyagtbmy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
@Leviathan kardeşim sıkıntı ne biliyomusun adam yapacağı işi bilmiyor sadece ingilizcesi var onunla her şeyi yapabileceğini sanıyor ama bu adama şunu demek lazım vmy ingilizce isteseydi bizde muhasebe hukuk maliye iktisat çalışıp 90 üstü alcağımıza ingilizcemizi geliştirirdik. Sen yine o sınava giremezdin bu kafayla merak etme
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
İşsizlerin durumundan kötü olamaz şükretmeyi bilmeli bence.hakeden kazansın düz memur işsiz ayrımı yapılcağını sanmıyorum ama guy olup sgk denetmenliğe başvuranı belki bi nebze
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Arkadaşlar onu bunu bırakında ne zaman açıklanır sonuçlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Asıl kul hakkı bu mülakatlar kimsenin bilgisini,yeteneğini 5 dakikalık görüşmede anlayamazsın adam kpss den 90 üstü alıyor ama nedense eleniyo bu kul hakkı olmuyo mu adam çalışmış emek vermiş 90 üstü almış bu adam sonra mecbur referans ya da torpil aramaya itiliyor
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@Mimar kardeşim önce sakin ol burda kimsenin ne yanlış yaptığını tartışmıyoruz bende çok girdim çıktım bende çok dedim ulan her şeyi yazdık niye puan vermediler diye daha ayrıntılı bakınca konulara adam bunu yazmamızı beklemiş dediğim çok oldu her şeyi bilemeyiz klasik sınavın zor bi sınav olduğunu bilmeliyiz sorular kolay gelebilir ama o sorunun içinde ince ayrıntılar var bunu anladım ben ve size bunu aktarmaya çalıştım ama iyilik yap denize at demişler hadi eyvallah..
-
Sgk nın kendi sitesi kardeşim http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@slhylmz haklısın kardeşim bu nedir anlamıyorum hepimiz aynı gemideyiz artık farkına varılması gereken bu yalan yanlış bilgi vermenin kimseye faydası yok
-
Arkadaşlar eğer güvenlik soruşturmasından geçemezseniz guy'un güvenlik soruşturmasından nasıl geçmeyi düşünüyosunz
️
vmyveyagtbmy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Başkana hep beraber sorsak mı? Belki bizi bilgilendirir.
-
Aralıkta yeni ilan gelecek ilandan önce açıklanır mı?
-
Aralık ayı içinde açıklanır en erken bence o yüzden kimse yazmıyor.
-
İlana çıkılan miktar kadar alım olacak mı sizce arkadaşlar?
-
@vedatozkan yatağan kardeşim sen merkez mi?
-
Hiç bir taşra atama numarası cevap vermiyo nerden bilgi alcaz biz anlamadım ben bu işi
-
@gezene ben istanbul'a atandım benimkinede düşmüşmüdür
-
@gezene ilk yazı düşmüş derken kardeşim
-
@memorist aynı durumu ben bir bucuk hafta önce yaşadım