@kemankeşş 3 gündür doğru kabul ettiğim iki soruyu sonradan hatırlamadığımı farkettim onu düşünüyorum, her akşam soruyu açıp soruyla bakışarak o ana gidip acaba ne işaretlemiştim diye düşünüyorum. Güzel bir şey değil, kafa yedirme aktivitesi
elitnur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Deniz taşıtları , traktör, bisiklet MTV nin konusuna girmez. Belki tvs de gelir
-
Bu itiraz konuşmaları sürmesin bence. Kim neye etmek istiyorsa etsin, geçen sene de ıdaredeki şart işlem sorusu için tartışanlar oldu soru iptal edildi nitekim er ya da geç. Zamana bırakalım herkes için en iyisi olsun iyi seneler
-
@RootofAllEvil amin hepimiz kazandım yazalım inşallah foruma
-
RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@RootofAllEvil kesinlikle katılıyorum hicbir kaynağı kötülemek gibi bir niyetim yok oyuzden isim vermeyeceğim ama medeni için çok fazla tavsiye edilen bir kitap vardı yaklaşık bin küsür sayfa açıkçası medeniden soğuttu öyle detay ki aileden sonra bıraktım ve kanuna döndüm , ince bir kaynağım vardı medenide kpss kaynağı üzerine de eşya hukuku hariç medenideki kısımları kendimce önemli gördüğüm yerleri post it leyerek çalıştım 7de 7 yaptım ana kaynak kanun olmalı bence de
-
@kemankeşş son zamanlarda insan bildiginden suphe duyuyor. Acaba tesadüfen mi yapmıştım falan filan amin inşallah emek veren herkesin dilediği olur
-
@kaymakam ek bilgi vasiyeti yerine getirme görevlisi 15 gün içinde itiraz etmezse kabul etmiş sayılır
-
hakim olup olamayacağımıza karar verdiğinize göre sizi mülakat komisyonuna alalım. Israrla şıkkı görmedim ve ortada 2 yanlış sık var dememize rağmen savunduğumuz şeyi üstelik uslubunuzu ben anlamadım . Yolunuz bahtınız açık olsun
-
23 ocaka kadar aynı şey mi konuşulacak gerçekten? Herkes haklılığını savunmayı bir bıraksa forumun tadı gelse . İtirazınızı yaptıysanız top artık ösym de. Ben de gittim itirazımı yaptım eğer memnun kalmazsanız dava yolu da açık. Lütfen artık daha fazla tartışıp herkesin tadını kaçırmayın. Doğru yapanlar da doğru sayım düşecek diye endişelenmesin bu hakimlik sınavı biraz hakkaniyetli olmanızı rica ediyorum . Ben de vergi sorusunu doğru yaptım ama bir sıkıntı bir hak ihlali varsa iptal olsun. Bunu diyebiln l.ütfen
elitnur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@CosmoKramer olmadı dünden beri pek keyfim olmadığı için bakınmadım buralara , sorduğunuz için sağolun hocam
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@KamuAdayı yazım yanlısı benim gözlemlediğim her yıl geliyor 1 soru
. -
Saat 5 olunca kafalar rahattı en azından . Haftasonu da öyle. Umarım haftasonu açıklanma ihtimalini içeren şeyler söylemez birileri
-
Haftaya kaldı demiş sanırım. Face te öyle yazmış biri
-
@RootofAllEvil murat kaymak hoca öyle yazmış sanırım face te, sahurda bile açıklandığı oldu diye. Ama nedense pek ihtimal vermiyorum pazartesi açıklamak varken neden gece vakti açıklansın ki
-
@twetadam mesai harici geldiği olmuş mu hiç
-
@AEK umarım dediğiniz gibi olur hocam . Katılıyorum. Ağustosta beklemek bizi yordu. Umarım en geç haftaya cuma belli olmuş olur . Güvenlik soruşturmaları bitmedi vs diyen de bir grup var ama, pek ihtimal vermiyorum şahsen