İtiraz ettiğimiz soruların akıbetini nasıl öğreniyoruz arkadaşlar?
A
alitor tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@gfbserkangfb Belirttiğiniz sorulara ben de itiraz ettim. Ama mikroblogging sorusunun kesin iptal olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kendi aöf kaynaklarında bile bilgi paylaşma nedenler arasında gösterilmiş. Ben "kendini ifade etmek" yaptım ama kendi kaynaklarında buna yer vermemişler. Yer vermemeleri de ayrı bir saçmalık.
-
İletişim alanından giren arkadaşlar 20. soru mikroblogging sorusu hatalı değil mi?
-
@xinna, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
İngilizcede paragraf sorularından birinde yazımı agreegate’e benzeyen bir kelime vardı, o kelimeyi hatırlayan var mı? Galiba telefonla ilgili paragrafta geçiyordu.
Sorudaki sözcük aggrieved idi ama cevabı bilmiyorum.