Arkadaşlar bu süreçte vazgecenlerden biriyim bende iki aydır elime kitap almadım .İki yilimi verdim bende 2016 kpss girdim 79 aldım siralamam 9 bin Hatay yazdım il geldi kurum sınavında 2 puanla kaçırdım 2017 kpss girdim 78 puan siralamam 6 bin tamam bu sefer istanbul yazcam Doğu yazcgim olacak dedim .Subata kadar bekledim calistim ilan yok .Bende vazgeçtim şu an polislige ve astsubayliga basvurdum kafam rahat. Subaylık istiyorum Ales yok basvuramadim .Ikisininde mulakatini bekliyorum şimdi. Artık sonucu olan bir şeyler ile ugrasmak istedim yaş 26 oldu .Giden omurden gidiyor .Ben böyle bir seçim yaptım şu an pişman değilim .Vazgeçin diye değil sadece bu süreci yaşamayan anlayamaz çok zor Allah hepimizin yardimcisi olsun . İnsan belirli bir yaştan sonra ailesinin yanında siginamiyr zorunda gidiyor .Eğer içimde ümit biraksalardi ben kolay kolay bırakmazdim .
yasemin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
yasemin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Sınavlara girip sonra girdiğimizi unutuyoruz .Bu kadar geç açıklanmasalar keşke .
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar bu süreçte vazgecenlerden biriyim bende iki aydır elime kitap almadım .İki yilimi verdim bende 2016 kpss girdim 79 aldım siralamam 9 bin Hatay yazdım il geldi kurum sınavında 2 puanla kaçırdım 2017 kpss girdim 78 puan siralamam 6 bin tamam bu sefer istanbul yazcam Doğu yazcgim olacak dedim .Subata kadar bekledim calistim ilan yok .Bende vazgeçtim şu an polislige ve astsubayliga basvurdum kafam rahat. Subaylık istiyorum Ales yok basvuramadim .Ikisininde mulakatini bekliyorum şimdi. Artık sonucu olan bir şeyler ile ugrasmak istedim yaş 26 oldu .Giden omurden gidiyor .Ben böyle bir seçim yaptım şu an pişman değilim .Vazgeçin diye değil sadece bu süreci yaşamayan anlayamaz çok zor Allah hepimizin yardimcisi olsun . İnsan belirli bir yaştan sonra ailesinin yanında siginamiyr zorunda gidiyor .Eğer içimde ümit biraksalardi ben kolay kolay bırakmazdim .
-
RE: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
70 ile hiçbir ilde şansım yok gibi .Basvurmaya gerek yok. Daha 80 85 ler duruyor .
-
RE: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
Başvuru yaparken daha önce sözleşmeli personel olarak fesh ettiniz mi ? gibi bir madde var Hayır deyip geçiyor muyuz onu?
-
RE: Ysk personel alımı 2018
@aliveli teşekkür ederim ama sanmıyorum .Her ilan 70 üstü istiyor sözde ama hiç 70'e indiğini görmedim .Adalet Bakanlığı zabıt katibi tek ümidim kpss öncesi gelirse gelir .Klavyede iyiyim ama bir ise yaramaya cak galiba.
-
RE: Ysk personel alımı 2018
P3 70 Lisans sizce zabıt katibi için herhangi bir il gelme olasılığı var mı?