ah Kayahan ah..
Milliyetci87 tarafından gönderilen en iyi iletiler
Milliyetci87 tarafından gönderilen son iletiler
-
Seni Seviyorum Ayı
eskiden ne güzelbir ayıcık alıyorduk ya şimdi çıkardılar yok tektaş yok mum ışıgında yemek en güzel hediye eski hediyedir en güzel hediye ayıcık ve çiçektir bence #SeniSeviyorumAyı video da belirtiyorlar kimse ayıcık almıyor diye
-
Midway filmi
- Dünya savaşında yaşanan Midway savaşını anlatan bi film. Midway 29 Kasım'da vizyona giriyormuş Türkiye'de. Yönetmeni Roland Emmerich efsane bir yönetmen. 2012, Godzilla, Yarından Sonra, Kurtuluş Günü gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış bir isim. Filmin başrollerinde Luke Evans, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Ed Skrein gibi isimler var. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim filmin görsel efektleri acayip güzel olmuş...
Fragmanı; https://www.youtube.com/watch?v=yO1S5GhhG18
- Dünya savaşında yaşanan Midway savaşını anlatan bi film. Midway 29 Kasım'da vizyona giriyormuş Türkiye'de. Yönetmeni Roland Emmerich efsane bir yönetmen. 2012, Godzilla, Yarından Sonra, Kurtuluş Günü gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış bir isim. Filmin başrollerinde Luke Evans, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Ed Skrein gibi isimler var. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim filmin görsel efektleri acayip güzel olmuş...
-
Bağdat caddesi bahar şenlikleri
Bu hafta sonu Bağdat caddesinde bahar şenlikleri varmış arkadaşlar ramazan öncesi bu yurtdışı tatillerinde filan kampanyalar varmış şenliğe özel tura turizmin bayramdan sonraya uyguna bi tatil bakılabilir turla gezmek kolay oluyor rehber eşliğinde tek başına gidince bön bön bakıyosun
-
Yeni Corolla Aşkı
Toyota Corolları serisinin yeni aracını canlı yayınla facebook ve youtube kanallarında 13 şubat akşamı tanıtacakmış acaba nasıl bir araba geliyor
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
bitirdiğim bölümle gram alakası olmayan bir yerde çalışıyorum iyi para kazanıyorum ama üniversiteyi boş yere okuyup bitirdiğimi düşünüyorum nedense, neyse yaş oldu 28 bundan sonra meslekte değiştiremem zaten