Arkadaşlar idare hukukunda themis yayını kullanıyordum fakat memnun kalmadım ahmet nohutçunun idare hukuku kitabını almayı düşünüyorum.. siz hangi kaynaklardan yararlanıyorsunuz tavsiyelerinzi bekliyorum
gizemkyh
@gizemkyh
Hedeflerimiz yıldızlar gibidirler, onlara ulaşamasak da yolumuzu tayin edebiliriz 💫💫
gizemkyh tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@emrah16 sadece benim tahminim, erken yapılmasını gerektirecek bi kadro boşluğu vs olmadığı düşüncesindeyim o yüzden kendimce bir yorum yaptım.
-
@çetin ahmet nohutçu diyorum, themiste aldım fakat ahmet nohutçunun anlatımını daha güzel buldum ve en son yapılan değişikliklerin hepsi mevcut 22. basım idare hukuku kitabı.
gizemkyh tarafından gönderilen son iletiler
-
@bkagan06 ben de kanundan çalışıyorum fakat kaynaktan yararlanmayı düşünüyorum.. bence siz de mevzuattan çalışıp sonra konu anlatımlı kitapla destekleyebilirsiniz..
-
arkadaşlar herkese merhabalar.. demokratikleşme ve insan hakları kitap önerisi olarak daha önce halil kalabalık söylenmişti hatta pdf olarak paylaşım yapılmış.. pdf yi bulma imakanımız var mıdır? Onun dışında farklı kaynak önerisi olan var ve cevap verirse sevirim ..
-
@fthdyngc evet eylül 22. baskı.. ben son baskı olarak almıştım.. 23. baskı olacağına dair bilgim yoktu o zaman onu da alıcaz mecburen
-
@çetin ahmet nohutçu diyorum, themiste aldım fakat ahmet nohutçunun anlatımını daha güzel buldum ve en son yapılan değişikliklerin hepsi mevcut 22. basım idare hukuku kitabı.
-
@sınavsayar ..... orada belirtilen sadece genel hükümlere tabi olan görevler ile alakalı kaymakamlık mesleğine giriş 1700 sayılı dahiliye memurları kanununa göre yarışma sınav usülü olarak yapılacağı belirtilmiş yani özel hükümlere tabii. Sonuç olarak şuan için öyle bir zorunluluk bulunmuyor. Yukarı da aynı açıklamada bulundum.. kaymakam arkadaştan aldığım bilgiler dahilinde cevap veriyorum.
-
@ceronimo ben de duydum o yayını almadım daha doğrusu biraz araştırıp o şekilde almak istedim.. onun dışında türkiye demokratikleşme ve insan hakları, türkiyede yerel yönetimler ve mahalli idareler için önerileriniz nedir?
-
Kaynak öneri tavsiye
Arkadaşlar herkese merhaba
- mahalli idareler
- türkiyenin idari yapısı
- demokratikleşme ve insan hakları olarak hangi kaynakları önerirsiniz ?
-
@deepblue
“......orada belirtilen sadece genel hükümlere tabi olan görevler ile alakalı kaymakamlık mesleğine giriş 1700 sayılı dahiliye memurları kanununa göre yarışma sınav usülü olarak yapılacağı belirtilmiş yani özel hükümlere tabii. Sonuç olarak şuan için öyle bir zorunluluk bulunmuyor.” -
@emrah16 türkiyenin idari yapısı ve mahalli idareler için sadece kanun mu okunmalı , konu anlatım kitapları ve kanunlarla desteklenmeli mi ? konu anlatım kitap tavsiyeleriniz nedir? ve soru bankası olarak sadece kas mı farklı kaynaklar kullanan varsa yazabilir mi lütfen