Yazılı kısımda 4 bölüm ; türkçe kompozisyon / ingilizce kompozisyon / Türkçeden ve ingilizceden çeviriler. Burada tamamen okuyanın insiyatifine kalınıyor. Yani ben 60 civarı aldım. Ama 70 de verilebilirdi. Test kısmının en zor bölümü uluslararası idi. İktisat vardı ana bu sınavda yok nedense
jack1905 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YTB 2019 Uzman Yardımcısı İlanı
-
RE: AÖF Kaymakam adaylığı
@Etiketsiz whatsapp hattına ve soru cevap bölümüne gönderilebilir, ayrıca memurlar net ankara şubesine bizzat gidilebilir
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Geçen sene sinava giren arkadaşlar : iletişim teorilerinde ezber mi yorum mu çıktı acaba ? Sorular orta düzeyde ve belirleyici olan ingilizce miydi yani ? Teşekkürler
jack1905 tarafından gönderilen son iletiler
-
@kaymakam hocam yds 92.5 . Yaparm diye düşünüyorum ingilizceyi. Allah büyük
-
Geçen sene sinava giren arkadaşlar : iletişim teorilerinde ezber mi yorum mu çıktı acaba ? Sorular orta düzeyde ve belirleyici olan ingilizce miydi yani ? Teşekkürler
-
Hayir alanda ne soracaklar test sınavından sonra . Ona göre çalışsak. .
-
İlk testi geçtikten sonra yazılı da ne olacağı muamma. Geçen sene yazılı olmamis
-
Attığım maile icislerinden gelen mail ;
Kaymakam adaylığı yazılı sınav ve mülakatına ilişkin değerlendirmeler 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanunu’nun 2/A maddesi kapsamında yapılmaktadır.Bilgilerinizi rica ederim.
-
RE: 29 Aralık 2019 Adli Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun/Avukat)
Baroya kaydim var 4 senedir. Fakat özel bir kurumda çalışıyorum basja bir branşta. Sınava girme şansım var mıdır ? CMK yapmıştım
-
Aöfluler mulakatta elenmezse çok daha fazla kişi kazanır