@fiona13 Mülakat zamanı bir arkadaşla tanıştık. Yanında babasıda vardı. Babası GİB'de şefmiş. Biraz muhabbet ettikten sonra ilerleyen zamanlarda yeni alım olacak mı diye sordum. Şuan için hazırlıklar başladı zaten 1500-2000 arası alım olacak dedi. Zamanı için ise yıl sonu dedi.
Paradoks33 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@kgms Başvuru yapabilirsin kardeşim sıkıntı olmaz. Askerde12 günlük idari iznin olacak gerekli resmi sınav belgesini gösterdikten sonra isteğin sınava ve mülakata da gönderiyorlar.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Gelir İdaresi Başkanı Sayın Bekir BAYRAKDAR’ın Başkanlığında Vergi Dairesi Başkanlarının katılımıyla Ankara’da “Gelir İdaresi Başkanlığı 2019 Yılı Çalışmalarının Planlanması Toplantısı” gerçekleştirilmektedir.
GİB'in resmi Twitter hesabındaki haber. İnşallah bizim için olumlu kararlar alırlar.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Pandemi sebebiyle kurum içi guy sınavının mayısta yapılacağı söylentisi var. Bizim sınavda o tarihe sarkar mı acaba
Paradoks33 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
@fiona13 Mülakat zamanı bir arkadaşla tanıştık. Yanında babasıda vardı. Babası GİB'de şefmiş. Biraz muhabbet ettikten sonra ilerleyen zamanlarda yeni alım olacak mı diye sordum. Şuan için hazırlıklar başladı zaten 1500-2000 arası alım olacak dedi. Zamanı için ise yıl sonu dedi.
-
@fenerlim Çok emin konuştunuz hocam.
-
Pandemi sebebiyle kurum içi guy sınavının mayısta yapılacağı söylentisi var. Bizim sınavda o tarihe sarkar mı acaba
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@terasus33 Hangi kurum oldu hocam.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Mersin 'ni yazan yada yazmayı düşünen var mı?
-
Bir Mersinli olarak 84,7 ile ilk sıraya Mersin yada Bursa yazmakta kararsız kaldım tercih yapmak zor işmiş
-
@Tobinin-Q-su Hocam büyük ihtimalle Bursa için rakip olacağız. Burasa'nın açılan ilçeleri nasıl peki. Sıralama nasıl yapılsa iyi olur.
-
@arz-u Bir Mersinli olarak, 2. sıraya Mersin'i yazmayı düşünüyorum. İnşallah fazla yüksek kapatmaz
-
İnşallah doğrudur arkadaşlar. Adem kılıç hoca bir açıklama yapmış
https://twitter.com/EkonomiHocasi/status/1251122236263669760?s=19
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@70kuralliii Dostum 84'e gelip gelmiyeceği hakkında kesin bir şey söyliyemem ama askerlikte sınavla ilgili hiçbir sıkıntı çıkmaz rahat olabilirsin. Senden sınav giriş belgesinin bir nüshasını isterler ve sana yetecek kadar idari izin verirler. Kullandığın izin kadar askerden geç çıkarırlar..