Kendi adıma söylemem gerekir ki; kul hakkına girmeden asil oldu çok şükür..Torpili olmayan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasınlar..Kurum bence bu süreçte şeffaftı...Mülakat adayı tanımaya dayalıydı, başka mülakatlarda sözümü kesip başka soru soruluyordu...Artık çoğu kurum liste bile yayınlamıyor TC ile sorgulatıyor...En önemlisi 1 haftada sonuçların açıklanması takdire şayan.
nur321 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@dalisalvador Hocam kafanızda kurduğunuz kişi ben değilim.. İibf’li bile değilim... Bu saldırgan tavrınızdan öncelikle kendiniz için vazgeçin.. Umarım siz de emeklerinizin karşılığını alırsınız.
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Bugün açıklanır diye tahmin ediyordum,olmadı.Bekleyişe devam
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Hocam ekonominin hali,seçimler var tamam da.Gözünü sevdiğim memleketinde gündem hiç durulmuyor ki..Aylardır mağduruz...2017 puanıyla başvurduk sene oldu 2019..Bir an önce açıklamak boyunlarının borcu.Ama bizi düşünen var mı ?
-
Bugün arayan arkadaşlara evrak teslimi için cuma son gün demişler !!! Tebligatı gelmeyen varsa beklemesine gerek yok gidip evrakları teslim edebilir arkadaşlar haberiniz olsun.
nur321 tarafından gönderilen son iletiler
-
Bugün arayan arkadaşlara evrak teslimi için cuma son gün demişler !!! Tebligatı gelmeyen varsa beklemesine gerek yok gidip evrakları teslim edebilir arkadaşlar haberiniz olsun.
-
RE: KİT ‘ ten A grubuna geçiş
@engineerisletme Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim.. Ben merkezi atama ile KİT e atandım. Şimdi feragat edip diğer kuruma evraklarımı vereceğim.. Merkezi atama olduğu için tereddüt ettim. Personel Daire Başkanligi da kapandi net bilgiyi kimden alacagimi bilemedim..
-
@dalisalvador Hocam kafanızda kurduğunuz kişi ben değilim.. İibf’li bile değilim... Bu saldırgan tavrınızdan öncelikle kendiniz için vazgeçin.. Umarım siz de emeklerinizin karşılığını alırsınız.
-
RE: KİT ‘ ten A grubuna geçiş
@engineerisletme Güvenlik soruşturmam devam ediyor.Hala tebligat gelmedi yani atandığım KİT’e başlamadım..Yine de istifa mi edeceğim, bir gerekçe göstermem gerekiyor sanırım..İstifa edince 2 yıl memur olunamaz gibi bir şey okumuştum.
-
KİT ‘ ten A grubuna geçiş
Arkadaşlar merhaba...Kit’ten başka kuruma geçişte 3 yıl çalışma zorunluluğu getirildi malum.Ama benim bildigim A grubunda bu olmuyor..Peki A grubuna geçiş nasıl oluyor ? Muvafakat mı almak gerekiyor.Süreç nasıl işliyor ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
-
Kendi adıma söylemem gerekir ki; kul hakkına girmeden asil oldu çok şükür..Torpili olmayan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasınlar..Kurum bence bu süreçte şeffaftı...Mülakat adayı tanımaya dayalıydı, başka mülakatlarda sözümü kesip başka soru soruluyordu...Artık çoğu kurum liste bile yayınlamıyor TC ile sorgulatıyor...En önemlisi 1 haftada sonuçların açıklanması takdire şayan.
-
Arkadaşlar öncelikle kazananları tebrik ederim.Bir sorum olacak..Ben Aralık merkezi atamasında memur olarak atandım...Henüz işbaşı yapmadım,burayı da kazandım...Muvafakat mı almam gerekecek,işbası yapmadığım için bir sorun olur mu..Yardımcı olabilecek olan mı ?
-
Arkadaşlar mülakatta kurumla ilgili soru geliyor mu yoksa sadece alan mı ?
-
RE: KPSS 2019/1 MEMUR ALIMI AÇIKLANDI
Bu kadar az kadro olmasının sebebi ne sizce arkadaşlar.İhtiyaç yok değildir herhalde.. Devlet Personel Başkanlığının kapanmasına yoruyorlar ama bundan sonra atamalar nasıl olacak ki her kurum mülakat mı yapacak ?