TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. zeki konuk
    Z
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

zeki konuk

@zeki konuk

0
    İtibar
    104
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

zeki konuk Takip etme Takip Et

zeki konuk tarafından gönderilen son iletiler

• RE: KYK Soru Cevap

yurt ücretimi kyk sitesinden internet üzerinden ödedim ayın son günü beni arayıp sistemde ödeme görülmediğini yurt ücretini ödemessem yurttan çıkaqrılıcağımı söylediler bende dekontu gösterip ödediğimi belirttim sistemsel bir hata yüzünden hiç birşey yapmaytıp tekrar yurt ücretii yatırmamı istediler onu yatırdım fakat önceki yatırdığım yurt ücretinin iadesini nsl alabilirim bir sürü kamu girişimci şubesi falan post faks göndermemi söylediler onlardanda bir cevap gelmedi lütffen ben bu parayı naısl geir iade alabilirim

KYK KREDİ BURS YURT içinde yayımlandı
      Z
      zeki konuk
    • nolur yarıdm edin

yurt ücretimi kyk sitesinden internet üzerinden ödedim ayın son günü beni arayıp sistemde ödeme görülmediğini yurt ücretini ödemessem yurttan çıkaqrılıcağımı söylediler bende dekontu gösterip ödediğimi belirttim sistemsel bir hata yüzünden hiç birşey yapmaytıp tekrar yurt ücretii yatırmamı istediler onu yatırdım fakat önceki yatırdığım yurt ücretinin iadesini nsl alabilirim bir sürü kamu girişimci şubesi falan post faks göndermemi söylediler onlardanda bir cevap gelmedi lütffen ben bu parayı naısl geir iade alabilirim

KYK KREDİ BURS YURT içinde yayımlandı nolur yarıdm edin
      Z
      zeki konuk