TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. yahak
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yahak

@yahak

11
    İtibar
    128
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yahak Takip etme Takip Et

yahak tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı

Yönetmeliğe aykırı bir şekilde süreci uzatıp durdular. Yemeği soğuk şekilde önümüze koydular. Elimizden de bir şey gelmiyor.

Sadece dua ediyorum, rabbim şu mülakat aşamasında insanlaın hakkını yiyen her kim varsa aday olsun yönetici olsun, hem bu dünyada hem ahirette Kahhar ismiyle cezalandırsın. İnsanların umutlarıyla oynayanların iki tarafta da yakaları bir araya gelmesin. Bu şaibeli sürece, şeffaf olmayan sonuç açıklama sistemine bakınca arkada neler döndüğü çok belli. En kötüsü de ülkede bu dğzene dur diyebilecek, ne yapıyorsun sen kardeşim diyerek sorgulayacak bir kurum/kuruluşun kalmaması. Ne diyelim yiyin efendiler yiyin!

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

@milagros, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı

Kurumda başkanın değişmesi alımlardaki usulü nasıl bir anda bu kadar değiştirebilir? İlanda açık açık ALES, yds ve mülakat puanlarının etki yüzdeleri yazıyor. Ne liste ne puan hiçbir şey yok. Bu nasıl bir hukuksuzluk, liyakatsizlik, şeffaflıktan uzaklık? Yazarsın asil ve yedek liste ile tek tek puanlarını; herkes mülakatta ne puan verildiğini görür. Mülakatta tüm soruları eksiksiz cevapladığım (ve mülakat Heyeti tarafından takdir edildiğim) halde, güvenlik soruşturmam olumlu olduğu halde nasıl yedek listeye dahi giremiyorum? Gerçi böyle bir kuruma zaten iyi ki girmemişim ama bu haksızlığı da yediremiyorum kendime. Bu kadar açıkça yapılamaz. Hakimlik alımlarındaki usulsüzlük başka kurumlara da yansımış, yazık.

Puanların liste olarak paylasılmaması usülsüzlüğün daniskası. Ama paylasırlarsa mülakstta 0 verdikleri adamlarls 100 verdikleri adamlar ortaya çıkar. Yazık, çok yazık gerçekten

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

adamlar ramazanın ilk günü iftarı hak yiyerek yaptılar, afiyet olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

Başarılı ( 4. Yedek) yazıyor. Yedekleri bugüne kadar almadılar diye bilşyorum. Asiller haklarından vazgeçecek de yedeğe sıra gelecek. Hiç sanmıyorum. Başka kurumda 1. Yedektim 1 yıldan fazla geçti üzerinden çağrılma durumu olmadı. Seçmeyecekleri adamlara ayıp olmasın diye yedek yazıp geçmişler

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

yahak tarafından gönderilen son iletiler

Yönetmeliğe aykırı bir şekilde süreci uzatıp durdular. Yemeği soğuk şekilde önümüze koydular. Elimizden de bir şey gelmiyor.

Sadece dua ediyorum, rabbim şu mülakat aşamasında insanlaın hakkını yiyen her kim varsa aday olsun yönetici olsun, hem bu dünyada hem ahirette Kahhar ismiyle cezalandırsın. İnsanların umutlarıyla oynayanların iki tarafta da yakaları bir araya gelmesin. Bu şaibeli sürece, şeffaf olmayan sonuç açıklama sistemine bakınca arkada neler döndüğü çok belli. En kötüsü de ülkede bu dğzene dur diyebilecek, ne yapıyorsun sen kardeşim diyerek sorgulayacak bir kurum/kuruluşun kalmaması. Ne diyelim yiyin efendiler yiyin!

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

@milagros, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı

Kurumda başkanın değişmesi alımlardaki usulü nasıl bir anda bu kadar değiştirebilir? İlanda açık açık ALES, yds ve mülakat puanlarının etki yüzdeleri yazıyor. Ne liste ne puan hiçbir şey yok. Bu nasıl bir hukuksuzluk, liyakatsizlik, şeffaflıktan uzaklık? Yazarsın asil ve yedek liste ile tek tek puanlarını; herkes mülakatta ne puan verildiğini görür. Mülakatta tüm soruları eksiksiz cevapladığım (ve mülakat Heyeti tarafından takdir edildiğim) halde, güvenlik soruşturmam olumlu olduğu halde nasıl yedek listeye dahi giremiyorum? Gerçi böyle bir kuruma zaten iyi ki girmemişim ama bu haksızlığı da yediremiyorum kendime. Bu kadar açıkça yapılamaz. Hakimlik alımlarındaki usulsüzlük başka kurumlara da yansımış, yazık.

Puanların liste olarak paylasılmaması usülsüzlüğün daniskası. Ama paylasırlarsa mülakstta 0 verdikleri adamlarls 100 verdikleri adamlar ortaya çıkar. Yazık, çok yazık gerçekten

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

Başarılı ( 4. Yedek) yazıyor. Yedekleri bugüne kadar almadılar diye bilşyorum. Asiller haklarından vazgeçecek de yedeğe sıra gelecek. Hiç sanmıyorum. Başka kurumda 1. Yedektim 1 yıldan fazla geçti üzerinden çağrılma durumu olmadı. Seçmeyecekleri adamlara ayıp olmasın diye yedek yazıp geçmişler

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

adamlar ramazanın ilk günü iftarı hak yiyerek yaptılar, afiyet olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

Pazartesiye kaldı diyecek kadar bilgi alan arkadaş kazanmıştır herhalde

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

Ben de hesap açıp yazdım, umarım bir etkisi olur

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

Ortak bir mesaj ve ortak etiket kullanalım o halde. Çoğu kurumda üst düzey yöneticilerin hesapları PR ajansları ve asistanlar tarafından yönetilir umarım Kurul Başkanımız hesaplarına arada sırada göz atıyordur

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

Biz Rtük İK ya ulaşamıyoruz siz kurula ulaşıyorsunuz Maşallah,gayretiniz için teşekkürler. Eskiden ilan çıksın diye sosyal medya etkinlikleri düzenlerdik şimdi açıklasınlar diye düzenliyoruz 🙂 ama şahsi kanaatim güvenlik soruşturması bekleniyorsa Başkan Beyin de yapacağı bir.şey yoktur. Soruşturmalar bitince onlar da açıklarlar herhalde

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

24-27 Nisan tarihleri arasında da Antep ve Urfa'da İletişim Çalıştayı var. Sonuçları 1 hafta daha ileri atar bu durum. Kurumda çalışan tanıdıkları olan arkadaşların yazdıkları ile aynı yönde. Yani 29-30 nisan gibi gözüküyor

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak

@amaan inşallah sonuçları komisyon ve başkan değerlendiriyordur da burada olduklarında açıklarlar. Trt'nin şaibeli sınavındaki gibi süreç baya uzadı. Sonradan alınan duyumlara göre trt de listeler bir yerlere gitmiş ve onay alındıktan sonra açıklanmış. Umarım bu daha şeffaf ve hakkaniyetli bir süreç sonunda liyakat gözetilerek açıklanır.

KPSS A içinde yayımlandı
      Y
      yahak