Arkadaslar burasi informal bir forum dolayisiyla yorumlar ihtimaller de informal bence sizler buradaki bilgilere yapilan varsayimlara bu kadar bel baglamayin buradan takip edeceginize kurumun sitesini saat basi update etmeniz sizi formal bir sonuca goturecektir burada herkes duyumunu paylasiyor zira bu forum tam da bunun icin varolan bi ortam
valarmorghulis
@valarmorghulis
valarmorghulis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
RE: 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
Ve bekliyorsun..O tek sey gelsin...senin yasamini sonsuz cogaltsin diye...
-
RE: HALKBANK TEFTİŞ KAZANANLAR
On gorusme icin resmi mi giyinmemiz gerekiyor ve onceden haber verecekler mi
valarmorghulis tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
@paretowilfredo iibflilerin durumu hakkinda ne düşünüyorsunuz girebilirler mi sizce bu sinava ?
-
@savas4231 ben idari hakimligi kazandim kardesim mulakatini bekliyorum umarim yedekler vardır da onlara kismet olur. Ama ik yi arıyorum açmıyorlar sizin verebileceginiz bir numara var mi
-
Arkadaşlar hayırlı olsun ben de kazandim ama gitmeyecegim ne yapmam gerekiyor bilgilwndirir misiniz?
-
RE: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
@paretowilfredo bu konuyla ilgili güncel bir duyumunuz yok mu :pray_tone1:
-
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
Ben bir iibfli olarak cok kucuk bir farkla biraz once idariyi kaybettim cok koydu. Mayista iibflilerin durumu hakkinda bir bilgi var mis @paretowilfredo
- liste madde
-
RE: 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
Ve bekliyorsun..O tek sey gelsin...senin yasamini sonsuz cogaltsin diye...
-
Ben de cars ilk gruptaydim bana da bankamizda baska bir pozisyonu da dusunurmusunuz dendi ben bilgim yok teftis istiyorum dedim bana bilgi vermeye calismadilar daha cok meslegi ne kadar yapabilirim bununla ilgili sorular geldi ve diger kurumlarda girdigim sinavlari ve sonuclarini sordular
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
Arkadaslar burasi informal bir forum dolayisiyla yorumlar ihtimaller de informal bence sizler buradaki bilgilere yapilan varsayimlara bu kadar bel baglamayin buradan takip edeceginize kurumun sitesini saat basi update etmeniz sizi formal bir sonuca goturecektir burada herkes duyumunu paylasiyor zira bu forum tam da bunun icin varolan bi ortam
-
@misshardworking rica ederim umarım en kisa surede hallolur
-
@misshardworking hocam yerle ilgili bi problem olabilir zira beni de baska mufettise vermek zorunda kaldilar su an baska bir sehirde oldugum icin ve baska bir mufettis bugun aradi yeri kararlastirdi