@RootofAllEvil hocam uzun süredir forumu takip ediyorum siz de sürekli paylaşımlar yapıyosunuz iyi niyetinizden şüphem yok ama bu tarz başlıklara yazdığınız olumsuz yorumlar gerçekten çok can sıkıcı kusura bakmayın gerçekten size olumsuz bişey yazmak istemezdim bu başlığı da bu yüzden meşgul etmek istemezdim herkesten özür dilerim sadece siz ve diğer meslek sahibi arkadaşlar işsiz insanların hergün 1000 kere kontrol ettikleri sayfalara bu kadar kesin olumsuz konusmalar yazmamasi gerekir
yıldız tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Guy veya mesleği olan arkadaşlar gücenmesinler ama inşallah tercihlerini işsizlerden yana kullanırlar.Allah yüzümüzü güldürsün bu alımda.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Boşuna kalp kırıyosunuz ya herkes kararını verdi başvuran başvurdu zaten surda faydalanmak için açıp bakıyoruz kavgadan başka bişey yok +80 de +90 da bu yolda emektar yediniz birbirinizi kaç gündür ne gerek var
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Ben de arandim arkadaşlar belki fikir olur size puan 61.25 istanbul için arandım ikametgahım istanbul dışı üniversite marmara
-
@RootofAllEvil polyannacilik bizi umutsuzluktan çıkarıp dersin başına oturtuyosa eğer biz severiz, o olumsuz duyumları okuduktan sonra sizler tıngır mıngır işinize giderken işi olmayan arkadaşlar için tam bir hüsran oluyor aynı ülkede yaşıyoruz biz de tam olarak haberdarız durumumuzdan da bu kötü durum öğretmen polis sağlıkçı alımı yerine hep mi bizi bulur hep mi bize dokunur
-
Arkadaşlar şu referans torpil olayını konuşmayı bırakın artık lütfen ya! tamam herkes biliyo ne yazık ki ülkemizde var böyle bi sorun ama her referansı (torpili artık ne diyosanız) olan kazanıcak diye bişey olmadığı gibi olmayan herkesin de kaybedecek hali yok hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
-
1.Komisyon
Sgk denetmeni ne iş yapar?
Kayıt dışı istihdam nedir?
İçerdekiler disardakiler modeli acikla?
Gerçekleşmiş hasılat ilkesi nedir?
Türkiyenin komşuları kimlerdir?
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaslar. -
Arkadaşlar boşverin artık kim başvuru yapar kim yapmaz böyle tartismalar yalnızca moral bozuyo herkes kendine göre haklı,Allah hepimiz hakkında gönlümüzde olan en hayırlısini nasip etsin
-
Ben hala 83 84 bandında kapatacağını düşünüyorum inşallah daha bile düşer puan
-
@paretowilfredo hocam temkinli olduğunuzu,bizi boş yere umutlandirmak istemediğinizi biliyoruz ama VMY ile alakali bir gelişme var mı acaba?
yıldız tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar şu referans torpil olayını konuşmayı bırakın artık lütfen ya! tamam herkes biliyo ne yazık ki ülkemizde var böyle bi sorun ama her referansı (torpili artık ne diyosanız) olan kazanıcak diye bişey olmadığı gibi olmayan herkesin de kaybedecek hali yok hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
-
@RootofAllEvil polyannacilik bizi umutsuzluktan çıkarıp dersin başına oturtuyosa eğer biz severiz, o olumsuz duyumları okuduktan sonra sizler tıngır mıngır işinize giderken işi olmayan arkadaşlar için tam bir hüsran oluyor aynı ülkede yaşıyoruz biz de tam olarak haberdarız durumumuzdan da bu kötü durum öğretmen polis sağlıkçı alımı yerine hep mi bizi bulur hep mi bize dokunur
-
@RootofAllEvil hocam uzun süredir forumu takip ediyorum siz de sürekli paylaşımlar yapıyosunuz iyi niyetinizden şüphem yok ama bu tarz başlıklara yazdığınız olumsuz yorumlar gerçekten çok can sıkıcı kusura bakmayın gerçekten size olumsuz bişey yazmak istemezdim bu başlığı da bu yüzden meşgul etmek istemezdim herkesten özür dilerim sadece siz ve diğer meslek sahibi arkadaşlar işsiz insanların hergün 1000 kere kontrol ettikleri sayfalara bu kadar kesin olumsuz konusmalar yazmamasi gerekir
-
@buraq1306 kesinlikle katılıyorum inşallah bugün iyi haberler alırız hepimizin çok emeği var Allah nasip etsin
-
@buraq1306 aradığınız için teşekkürler ben de bilgi veremezler diye düşünüp aramadım şuana kadar,başka kurumlarda da sonuçların açıkladığı gün dahi bilmiyoruz diyolardı çünkü
-
İnşallah bugün en kötü yarın açıklanır da bu hafta belli olur artık
-
@kümük çok teşekkür ederim
inşallah hepimiz istediğimiz,beklediğimiz sonuçları alırız bir an evvel,kaç uzman yardımcısı alınır hiç bilmiyorum sayı vermediler ya da benim kulağıma gelmedi belki bilen vardır
-
@kpssasgkdenet uzman yardımcılığının bireysel mulakatlarindan sonra aranip başlayan ben duymadım hocam herkes aramaları bekliyo diye biliyorum, bazı arkadaşlar ikinci aramaları bekliyorlar ya uzman yardımcılığı mülakatı için o yüzden öyle söyledim inşallah bizim süreç tamamlanıp onların aramaları başlar en yakın zamanda
-
@kümük evet mülakata girdim ben 61.25 almıştım
-
@kümük uzman yardımcılığı mülakatları yapıldı şimdi sonuçlar için arama bekliyoruz bazılarımız