@siinemlacin teşekkür ederim demek ki seçilen illerle ilgili hatalar var..
N
neolduneolmadı
@neolduneolmadı
neolduneolmadı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
neolduneolmadı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Meslek Tanıtımı
o meşhur soruyu sormak istiyorum; sizce kaçla kapatır?
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
@prostatic ben de 10 gibi baktım daha sonra tekrar baktım istanbul için mülakata hak kazandınız yazıyordu.ama düzeltmelerden sonra ne olur bilemiyoruz tabiki
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
@paretosef sanırım sorun il tercihlerinin yanlış girilmesi.ankara tercih etmiş birine istanbul çıkmış örneğin
-
@siinemlacin teşekkür ederim demek ki seçilen illerle ilgili hatalar var..
-
aranızda il seçiminde 2. tercih olup olmadığını hatrlayan var mı? tek il tercih etmedik mi? o kadar zaman geçti ki bunu bile unutmuşum
-
sabah baktığımda istanbul için uzman yardımcılığı mülakat hakkı kazandığım yazıyordu. fakat ben ankara tercih etmiştim.anlam veremedim.