arkadaşlar günaydın, destek olalım aramalara devam edelim en azından kendimizi hatırlatalım
yokyav tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
yokyav tarafından gönderilen son iletiler
-
Genelde cuma mesai saati bitimlerinde açıkladıklarını baz alarak umarım artık o gün bugündür 6 ay sonunda
-
yahu haber falan da olmuyoruz kaldık öyle ilana çıkalı 8 ay mülakat biteli 5 ay bitti belirsiz bi bekleyiş var duyumu olan var mı
-
arkadaşlar günaydın, destek olalım aramalara devam edelim en azından kendimizi hatırlatalım
-
ilk defa bi etkb uzman yardımcılığı bu kadar uzun sürdü heralde bugün son bulsa bari bekleyiş
-
Günaydınlar, heralde ETKB uzman yardımcılığında sonuçları en uzun bekleyen grup biz olacağız. Bakanlığı aradım telefonda görüştüğüm kişi taktirin makamda olduğunu ama bu aralar açıklanmasını beklediklerini çünkü genelde bu sürelerde açıkladığını söyledi tabi uzama ihtimalini de tekrar tekrar belirterek umarım temmuz bitmeden açıklanır.
-
Günaydın herkese, bu bizi ne kadar etkiler bilmiyorum ama Bakan Yardımcılarından biri değişmiş sanırım açıklanmasının bu kadar uzama sebebi de Bakanlığın kendi içindeki olaylardan kimse mülakatla ilgilenmiyor heralde...
-
@zuppe, içinde söyledi: ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Gecen yil haber yapildktan sonra aciklanmis , adminden rica edilse sureci hizlandirmasi acisindan etkili olabilir .
@Antimülakat hocam konuyla ilgilenme şansınız mümkün mü
-
Günaydın herkese, 4. Ay bu hafta bitiyor en azından haber yapılsa belki sesimiz duyulur aramalar 2-3 kişiyle kalınca etkili olmuyor anlaşılan, organize olup sesimizi duyursak...
-
@zuppe hocam şurada sonuçları merak eden 3-5 kişiyiz heralde çok aktif bi başlık değil, aramadım ama ben bu hafta veya önümüzdeki hafta açıklanacağını düşünüyorum 4 ay geçti üstünden artık açıklansa da kurtulsak beklemekten