@beşiktaş hocam arkadaşınıza gelen maille ilgili bir gelişme olduğunda yazabilir misiniz ? Yedek işlemi olacak mi merak etmekteyim
tellcersei tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bir günü daha böylece kapattık herhalde
-
Benimde olmadı maalesef hayır anlamıyorum ki me yetmedi,gayette olumlu bir mülakatti
tellcersei tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@cilasik08 hocam cuma günü olan bütün mulakatlarimi değiştirmişler bir bilginiz var mı? Mülakatın cuma günü ama ben aranmadım
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@cazop evet hocam mobilden izlemiştim, teşekkür ederim
-
@shewolf hocam bu sıra numarası meselesi nedir ? İndirdiğimiz uygulamadan ben videoları izledim ama herhangi bir sıra numarası göremedim
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığından elenip yedeğe alındığı bilgisine ulaşan ya da elenip servis için irtibata geçilen oldu mu hiç bu alımda, bilgisi olan yazabilir mi
-
@beşiktaş hocam arkadaşınıza gelen maille ilgili bir gelişme olduğunda yazabilir misiniz ? Yedek işlemi olacak mi merak etmekteyim
-
Benimde olmadı maalesef hayır anlamıyorum ki me yetmedi,gayette olumlu bir mülakatti
-
Bir günü daha böylece kapattık herhalde
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar merhaba kaymakamlık başvuru da yabancı dil kısmına ne işaretliyoruz
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@kaaldovahkriid Açıkçası Kütahya gibi yerden başka yoktur tesellisi yaşıyordum hocam siz yazınca keyfim kaçtı biraz
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@kaaldovahkriid +1 kutahya hocam benim de 58 puanim.umarım küçük şehirlere de fırsat taninir