@Cevdet-Soydan eyvallah sağolun ama taşırma da yapmadım özellikle itina ile işaretledim soruları tek tek ve kontrol ettim acaba boş soru kaldımı diyerek anlayamadım gerçekten nasıl böyle oldu hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.
fthcrk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
Arkadaşlar merhaba bende puanımı görebilen nadir kişilerdenim galiba dün saat 10 gibi baktım açıktı site kazanmadınız yazıyordu ama benim kafamda deli sorular var bugün baktım siteye girilemiyor... Dün sonuçlarımı incelediğimde birde ne göreyim boş sorum varmış benim meğerse tabi yersen ben hiç boş soru bırakmamıştım anlayamadım valla ayrıca alan bilgisinden soruların yarısını bile yapamamışım nasıl oluyorsa hiç aklım ermedi benim bu sonuçlara yani anlayacağınız doğru yanlış soru sayısında da bir sıkıntı var gibi duruyor çözemedim
Ama yılmadım usanmadım bu işin peşindeyim ve takipçisiyim yaş itibari ile 15 senedir birçok sınava girdim çıktım ama ben böylesi bir REZİLLİĞE daha önce hiç şahit olmamıştım bunu da yaşadık yaaa arkadaşşş bu nasıl bir memleket yapmayın yaaa... YETKİLİ AMCALAR SİZE SESLENİYORUM...