yanlış bilgi verecek biyer değil ayrıca ben buraya bunları yazdım diye sizi çağrılmanızı filan engellemiyorum heralde. ben de umut ediyodum buraya girmeyi ama olmadı burda birsürü insan merak içindeydi ben de hesap açtım ve yazdım bildiklerimi ... ayrıca daha önceden çağrılanlardan bahsedecek benim tanıdığım bu sınava girmiş hepsinden kalmış hatta sınava girmeden dahi uzman yardımcısı olmuş insanlar var geçen seneki sınavda... kimsenin moralini bozmak için yazmadım
lev myshkin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
lev myshkin tarafından gönderilen son iletiler
-
@north-remembers benim baya yakından tanıdığım biri oyüzden şansım olsa şansın var derdi diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz ben buraya insanlar insanlara yardımcı olmak için yazdım üzülmesinler sonra diye yazdım ama epey garip insanlar var saçma sapan şeyler yazdılar kötü niyetli olduğumu fian söyleyen bile çıkmış
oyüzden nasıl isterseniz öyle düşünün bişey diyemem -
yani benim durumumda olmuyo benim durumumda olan arkadaslar için yazdım sizin durumunuz faklıdır çağrılırsınız kazanırsınız umarım
-
yanlış bilgi verecek biyer değil ayrıca ben buraya bunları yazdım diye sizi çağrılmanızı filan engellemiyorum heralde. ben de umut ediyodum buraya girmeyi ama olmadı burda birsürü insan merak içindeydi ben de hesap açtım ve yazdım bildiklerimi ... ayrıca daha önceden çağrılanlardan bahsedecek benim tanıdığım bu sınava girmiş hepsinden kalmış hatta sınava girmeden dahi uzman yardımcısı olmuş insanlar var geçen seneki sınavda... kimsenin moralini bozmak için yazmadım
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığına çağrılmak için hem genel yetenek hem de alan sonuçlarında başarılı yazması gerekiyormuş bunu önemli birinden sordurdum kesin yani. ayrıca önce müfettişlik mülakatını geçemeyenlere teklif yapılacakmış sonra diğerleri için. benim de 61 puan olmasına rağmen olmuyo ve burda bişeyler bekleyen öğrenmeye çalışan bir sürü insan var bu yüzden paylşıyım dedim umarım hepiniz için iyi olur her şey