@homecinomiss ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda değiliz dostum. Hem devlet kurumlarının düzenli çalıştığı,alımların yapıldığı ve ilanların geldiği bir ülke hem de dış siyasette doğru politikaların hakim olduğu ve şehit haberlerinin gelmediği bir ülke olabiliriz. Neden ikisinden birini seçeyim? Elbette kahroluyoruz. Milletimizin başı sağolsun.
Zümrüdükankakuşu
@Zümrüdükankakuşu
Zümrüdükankakuşu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2015 kpssde 80 aldım fetö münasebetiyle geçerliliği 1 yıla indirildi benim suçum neydi diye asi oldum. İstanbul mülakatta elendim.Şimdi 2018 kpss den 79 aldım 1 yıl oldu ilan yok. İşimi bulamadım, eşimi bulamadım, yaş 30 oldu. Hadi artık bu akşam ne olacaksa olsun. (guy için konuşuyorum)
-
Sağlıkta bir kriz olduğunda (örn. corona) ve bu krizin insan hayatına mal olduğu gerçeği önlenemediğinde sağlık atamalarının arka arkaya gelmesi, kamuda eğitimini bu alanda almış insanlara ihtiyacın olması gayet normal. Peki soru şu; en zorlu ekonomik krizleri ve süreçleri dahi teğet geçti diyerek geçiştiren, yer yarılsa ekonomisine toz kondurmayan ve sürekli pembe tablolar çizen bir hükümetin sizce ekonomiste ihtiyacı var mı?
Bence asla yok,çünkü bu mantıkla ekonomiste ihtiyacın olması ekonominin kötü olmasına delalet. Ziyan oluyoruz.
Önemle belirteyim ki hiçbir siyasi partinin çığırtkanlığını ve mevcut hükümetin düşmanlığını yapmıyorum. Benim derdim alın terimle, emeğimle.
Zümrüdükankakuşu tarafından gönderilen son iletiler
-
@felix-felicis hocam p 48 türünden başvuranlar için de var mıydı 20 katı üst sınırı. Çünkü 20 katı ilk defa 5 mayıs 2020 resmi gazetesinde güncelleme olarak yayınlanmıştı p 48 için. Yanlışım varsa düzeltin.
-
Şahsi görüşüm; kurum içi adaletsizliğini başka bir adaletsizlikle kapatmaya çalışacakları yönünde. Bunu da on veya yirmi katı adayı mülakata çağırarak yapacaklardır. Bu güncelleme boşuna yapılmadı. Çehovun tüfeği tanımında der ki; bir sahnede tüfek gördüyseniz ileride mutlaka patlayacaktır.
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Bir insan ömrünü neye vermeli diye soruyor ya Hasret Gültekin o canım türküde. Sınavlar, mülakatlar, atanma kaygısı, ekmek kavgası vs. Herkes gibi hayallerim vardı çocukken ve çok isteyip de sahibi olamadığım herşeye bir parçamı bıraktım ama bu boş işlere gençliğimi bıraktım. Yani bir insan ömrünü neye vermemeli çok iyi biliyorum.
Bundandır Hasret'le yanışım. -
Sağlıkta bir kriz olduğunda (örn. corona) ve bu krizin insan hayatına mal olduğu gerçeği önlenemediğinde sağlık atamalarının arka arkaya gelmesi, kamuda eğitimini bu alanda almış insanlara ihtiyacın olması gayet normal. Peki soru şu; en zorlu ekonomik krizleri ve süreçleri dahi teğet geçti diyerek geçiştiren, yer yarılsa ekonomisine toz kondurmayan ve sürekli pembe tablolar çizen bir hükümetin sizce ekonomiste ihtiyacı var mı?
Bence asla yok,çünkü bu mantıkla ekonomiste ihtiyacın olması ekonominin kötü olmasına delalet. Ziyan oluyoruz.
Önemle belirteyim ki hiçbir siyasi partinin çığırtkanlığını ve mevcut hükümetin düşmanlığını yapmıyorum. Benim derdim alın terimle, emeğimle. -
@homecinomiss ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda değiliz dostum. Hem devlet kurumlarının düzenli çalıştığı,alımların yapıldığı ve ilanların geldiği bir ülke hem de dış siyasette doğru politikaların hakim olduğu ve şehit haberlerinin gelmediği bir ülke olabiliriz. Neden ikisinden birini seçeyim? Elbette kahroluyoruz. Milletimizin başı sağolsun.
-
@aybala dediğim gibi uzun bir sohbet olmadı ama öyle dedi bir seferliğine.
-
Bir buçuk yıldır ikamet ettiğim apartmanda, 24 no'lu dairede bir gelir uzmanı beyefendinin ikamet ettiği bilgisini apartmanın whatsapp grubuna dahil edildikten hemen sonra edindim. Bu bilgiyi edindikten sonra kendisiyle yakınlarda, apartman girişinde yahut asansörde karşılaşıp sohbet açma derdine düştüm. Ondan öğrenebileceğim şeyler olabilirdi. Kısmet bugüneymiş, market alışverişinden döndüğümde asansör bekliyordu kendisi. İkinci kata çıkacağım için 10-15 saniyede ne öğrenirsem kardı.
Sohbet şöyle gerçekleşti:
_Merhaba Mehmet abi, siz gelir uzmanıydınız değil mi?
_Evet canım.
_Ben de uzman yardımcılığı ilanı bekliyordum da, acaba dairelerden talep toplandıysa sizin haberiniz vardır diye ben...
_(Gülümseyerek) Canım daha kurum içi var. Bir seferliğine, günü kurtarmak için yaptılar bunu. Gib'i takip etmeye devam et.
Asansör anonsu: ikinci kat... ikinci kat... ikinci kat...
_İyi günler abi. (acı tebessüm)
_iyi günler canım.Evet bir gelir uzmanı ilanın tarihini, sayısını, verilip verilmeyeceğini bilmeyebilir ama şu kısa ve benim açımdan hevesli sohbetin sonunu kurum içine bağlamsına ne dersiniz? Ayağımıza dolaşan, elimizi böğrümüzde bırakan neden bu mu, kurum içi mi?
-
2015 kpssde 80 aldım fetö münasebetiyle geçerliliği 1 yıla indirildi benim suçum neydi diye asi oldum. İstanbul mülakatta elendim.Şimdi 2018 kpss den 79 aldım 1 yıl oldu ilan yok. İşimi bulamadım, eşimi bulamadım, yaş 30 oldu. Hadi artık bu akşam ne olacaksa olsun. (guy için konuşuyorum)