İyi günler arkadaşlar İnşallah bir an once ilanlar gelirde bizde hayatimiza yon verebiliriz ama takildigim bisey var guyu kazanan arkadaslar 1 hafta once bizim durumumuzda olduklarini unutmuslar sanki hic bu surecleri yasamamis gibi konusuyorlar hakkiyla kazanan arkadaslara hicbir lafim yokda bu mulakat iptal olucak gibi haberler cikinca (bu arada iptal olacagini hic dusunmuyorum) işe baslasam bile yeni gelen guy ilanina basvurucam falan tarzi konusuyorlar bilgisine guvenen insan bu mulakat iptal olsa bile yeni mulakatta yine kazanir ama baska faktorlere guveniyorlarsa orasini bilmiyorum.tabi basvurun arkadaslar basvurun cok sukur elenen arkadaslarimizin bir cogu 2017 kpssden yuksek puan almislar gordugume gore.bilgimizin yettigi yere kadar gideriz geri kalanada ya nasip deriz bu dunyada ac kalacak halimiz yok Rabbimiz vermistir bir yerden rızkimizi..
Kocaseyit tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@1903bjk aynen bende sonuclar aciklandigindan beri ilk defa girdim bugun yeni ilan muhabbeti cikinca belki bir bilgi yazilmistır diye ama cok farkli muhabbetlerle karsilastim arkadaslar hemen unutmuslar gecen hafta bizim gibi olduklarını biz elendik bu kadar isyan edip kotu konusmadik soylenecek cok sey var ama ne soylesem bos Rabbim herseyi hakkiyla goren bilendir kimsenin rizkini kimseye karistirmaz..
-
İyi akşamlar kaybedenler klubünün değerli üyeleri yaklasik 1 senedir bu forumu genelde sessiz sekilde neredeyse hergün takip ettim buradaki arkadaslarin yazdiklariyla en caresiz hissettigim zamanlarda umutlandim ders calistim elimden geleni yapmayi calistim kurum sinavindan iyi bir puan aldim ama anladimki bu ulkede hersey bilginle olculmuyor ancak herseye ragmen cok sukurki en buyuk dayanagimiz Rabbimiz var o bize bir yolu actiysa onumuzdeki butun engeller kalkar hic kimse rızkımıza engel olamaz.biliyorum cok zor yeniden o kitaplari acmak calismak bir nevi zulüm gibi geliyor sadece calismakda degil cevredekilerin soyledikleri ailemizin uzulmesi cok zor seyler ama biz sonuna kadar elimizden geleni yapalim arkadaslar burada birbirimize destek olup biribirimizi motive edelim elbet bir gun bizimde yuzumuz gulecek yeterki sabredelim size cok bilinen ve sevdigim bir sozle iyi aksamlar dilerim..Kader gayrete aşıktır derler, çektiğin zahmet gün gelir rahmete dönüşür. Sabret!!!
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Merhaba arkadaşlar belki konu dışı olucak ama guy ilanınin gelmemesiyle iyice umutsuzluğa düşmüş durumdayım bu konuda yalnız olmadığımıda düsünüyorum TSK'nın muvazzaf subay ilanına çıkmasıda aklımı karıştırdı başvursammı napsam bilemiyorum guy ilanı gelmezse diye düşünüyorum.sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir ?
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@miskuruntu yok hocam öyle bir zorunluluk yazmıyor.
-
RE: Ceza ve Tevkifevleri Sözleşmeli Personel Alım İlanı
@aliveli anladım teşekkür ederim. Peki sozlesmeli memurlukta askere gitmemiz gerekirse dondugumuzde tekrar gorevimize devam edebiliyormuyuz ?
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Merhaba arkadaşlar ilanlar gelmedikce surekli ders calismak bir kenara etrafdakilerin baskısı para kazanamamak gibi sebeplerle iyice bunalıyoruz.ilanlarin gelip gelmiyecegi belli olmadigi icin kafam iyice karışıyor bu seneyi bos gecirme korkusuda var guy ilani veya baska bir ilan gelesiye kadar adalet bakanliginin actigi katiplik ilanlarina basvurmayi dusunenler varmi sizce mantıklı mı yoksa a grubu ilanlarını beklemeye devammi etmeliyiz ?
-
@miskuruntu hocam bende 150 tl'ye yaptırdım devlet hastesinde ölçüt nedir tam olarak bilmiyorum
Kocaseyit tarafından gönderilen son iletiler
-
@miskuruntu hocam bende 150 tl'ye yaptırdım devlet hastesinde ölçüt nedir tam olarak bilmiyorum
-
@akn hocam artık herkes 25 yaşına kadar ailesinin sigortasından faydalanıyor ama bu normal muayene olmadığı icin is icin gerekli oldugundan ucret aliyorlar bende babamin sigortasindan faydalaniyorum normalde ama bunda faydalanılmıyor biraz sacma geliyor fakat hastanelerde doner sermayeye ihtiyac var galiba
-
@akn hasta kayıttakiler yönlendiriyor hocam ilk once sıra alıyorsun sonra ucreti yatiriyorsun sonra polikliniğe gidiyorsun.
-
@miskuruntu yok hocam öyle bir zorunluluk yazmıyor.
-
Merhaba arkadaşlar bu sabah ik'yı arayıp sordum heyet raporu yada tek hekim raporu gerekiyormu diye gerekmiyormuş sadece o listede yazanların sonuclarını alsak yeterliymiş ben devlet hastanesinde 150 tl'ye yaptırdım hepsini.
-
Günaydın arkadaşlar sağlık raporu için hastaneye geldim ama tek hekim raporumu olacak heyet raporumu diye soruyorlar.acaba hangisi olacak bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa sevinirim..
-
@1903bjk aynen bende sonuclar aciklandigindan beri ilk defa girdim bugun yeni ilan muhabbeti cikinca belki bir bilgi yazilmistır diye ama cok farkli muhabbetlerle karsilastim arkadaslar hemen unutmuslar gecen hafta bizim gibi olduklarını biz elendik bu kadar isyan edip kotu konusmadik soylenecek cok sey var ama ne soylesem bos Rabbim herseyi hakkiyla goren bilendir kimsenin rizkini kimseye karistirmaz..
-
İyi günler arkadaşlar İnşallah bir an once ilanlar gelirde bizde hayatimiza yon verebiliriz ama takildigim bisey var guyu kazanan arkadaslar 1 hafta once bizim durumumuzda olduklarini unutmuslar sanki hic bu surecleri yasamamis gibi konusuyorlar hakkiyla kazanan arkadaslara hicbir lafim yokda bu mulakat iptal olucak gibi haberler cikinca (bu arada iptal olacagini hic dusunmuyorum) işe baslasam bile yeni gelen guy ilanina basvurucam falan tarzi konusuyorlar bilgisine guvenen insan bu mulakat iptal olsa bile yeni mulakatta yine kazanir ama baska faktorlere guveniyorlarsa orasini bilmiyorum.tabi basvurun arkadaslar basvurun cok sukur elenen arkadaslarimizin bir cogu 2017 kpssden yuksek puan almislar gordugume gore.bilgimizin yettigi yere kadar gideriz geri kalanada ya nasip deriz bu dunyada ac kalacak halimiz yok Rabbimiz vermistir bir yerden rızkimizi..