@LioN dadı vardı 3. öncülde
pes-etmeyen-biri
@pes-etmeyen-biri
pes-etmeyen-biri tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@emre19100, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
türkçeden bi tane yazım yanlışı sorusu vardı tarihte yoktu
8 in cevabı başabaş altında getiriydi sanırım.
9- Para arzı
M0=Dolaşımdaki para+Banka kasalarındaki para
12- Yetkiyi kim kullanır diye hatırlıyorum dolayısıyla Sayıştay dedim.
23-sözleşmenin kurulması
24- ilki 0,75, ikincisi 0,67 sanırım
26- sad-saf
32- -2 p-mc/p=1/ed den yaptım.
pes-etmeyen-biri tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
Süreçle ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar, tebligatlar ne zaman gönderilmeye başlayacakmış ?
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020
Liste dün açıklanmış.
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Havale veya eft'nin kabul edilmeyeceğine dair bir bilgi yer almıyor hocam. Dekont olduğu sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@muhasebeduayeni kaç gün öncesinden haber veriyorlar hocam geleceklerini, henüz benimle iletişime geçilmedi de.
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Henüz mülakat tarihleri belli olmadığına göre bir öncekine benzer bir süreç yaşanacak gibi.
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alımı
Daha önce mülakata giren arkadaşlardan mülakat hakkında bilgi verebilecek biri var mı ?
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
@Willsmithh bu kısıtlı sürede hepimizin benzer hataları var-vardır hocam, hayırlısı olsun.
-
@Willsmithh şimdi defterden baktım
. (P-mc/p) hocam.